Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ohováranie

Príspevok v téme: Ohováranie
pravduvravna

Mala som najlepsiu kamaratku. Boli sme spolu stale. Po case sa k nam pridala dalsia kamaratka. A teraz sa prejavuje moja ziarlivost...snazim sa ju potlacit ale stale sa kvôli tomu uz len hadame. Pripadam si nedocenena. ked vidim ake fotky si robia a ake veci robia. So mnou nikdy nerobili :/ Nerozumiem tomu. A este vinu zvaluju na mna :( ohovaraju ma akoby sme tie 2 roky neboli najblizsie osoby. poradte mi co mam robit zivot bez najlepsich kamaratok si neviem predstavit

cocotko

mat tvoje problemy slecna. V 17 stich riesis chujovinky. Nemas predsa 13 ci? Pochop jedno. Baba nikdy nebude k druhej babe uprimna aj ked sa povazuje za jej najlepsiu kamosku. Zeny nikdy nebudu mat medzi sebou dobre priatelstva. Vzdy je tam velka rivalita, lebo si zavidia. Zavidia si postavy, vztahy smuzmi, vzhlad, handry atd. Medzi muzmi je kamaratstvo o inom. Preto priatelstva medzi muzmi dlhsie vydrzia a su pevnejsie.. Zatial co medzi zenami to tak nieje. Tam staci ze sa jedna o tej druhej nieco dozvie co ani nemusi byt pravda a uz ju zacne v duchu nenavidiet, kut plany ako jej uskodit, ako ju strapnit, ako sa jej pomstit. Zeny si zavidia a preto najma medzi zenami sa casto siria klebety, ohovaracky o druhych zenach. Radi si navzajom skodia. Je to ich adrenalinovy sport. Namaha si pri nom svalstvo ich papuliek. A su pri takychto ohovarackach stastne ked mozu sirit nepravdive reci o nejakej inej babe.

0vecka

a to si akoze myslis ze ked ste boli naj kamaratky tak teraz mas na nu monopol a musi sa s tebou do smrti niekam tahat? moja rada je nechat ju proste ist a zostenete kamaratky aj ked nie najlepsie... vzdy lepsie ako sa teraz pohadat a napr uz ani nezdravit...

pravduvravna

Dakujem za radu .... zajtra je skola a dost sa bojim....hej sadli si tamtie dve viac ale:/ je to tazke priznat si...

adr1a

Tak v tvojom pripade este o ten vek ide) Pozri. Hladaj si taku ku sebe, s ktorou ta bude toho co najviac navzajom spajat. Aby ste sa v zasadnych veciach zhodovali doplnali, boli ste si podobne (aj povahou naturelom temperamentom) a aby vas nieco rovnake spajalo (zaluby zaujmy konicky kruzky ai). Sama vidis ze hentie dve si vacsmi sadli nez ste si vy navzajom sedeli vyhovovali a uz si hned bola "na vedlajsej kolaji". A u dievcat staci naozaj malo a uz je zle nedobre a hned je po kamaratstve
Chalani muzi su ovela oovela lepsi v tomto smere (ich kamaratstva priatelstva fakt aj cele desatrocia kludne vydrzia. Su menej zatazeni blbostami nez zeny. Neriesia somariny prkotiny. Ak k niecomu dojde tak si to rucne strucne navzajom vybavia, potom sa pri pohariku udobria, zabudnu a zas idu dalej akoby nic. U zien toto zvacsa neexistuje. Aka skoda).
Ale zas tu hrozi ine riziko (kamaratstvo zena&muz a to, ze sa moze 1 alebo 2 strana namotat zalubit ai. To by ozaj musel byt gay :D ).

pravduvravna

Myslim ze o vek nejde :) ale mam 17... takze si mam akoze hladat najlepsieho kamarata chlapca? Aby nebol falošny...ja som typ cloveka co ma rad dlhodobe kamaratstvo...plnu podporu z mojej a jeho strany..mam vsak pocit ze to tak nikdy nebude

adr1a

Prosim ta, to mas kolko rokov?
Este len prides na to, ze ty sama sebe si najlepsia priatelka kamoska :D
Pozri. Zenam sa (bez rozdielu veku) neda verit. Vzdy za tym nieco bude co vas vztah narusi nalomi prerusi ukonci ai (ziarlivost zavist hlupost ai). Ak chces, aby ti vztahy vydrzali cele veky neries co riesis teraz. Kazdy vztah je specificky a kazdy clovek si s inym clovekom sadne cez rozne urovne formy stupne ci uz zaujmov zalub sympatii kompatibility ai, vyvija sa vekom osobnostou skusenostami odzitym ai. Bud nad vecou. Maj nadhlad. A rozsir okruh svojich dalsich znamych a kamosiek