Zdravím chcem sa poradiť. Mám zachvilku 17 rokov a mávam občasné stavy na odpadnutie. Keď príde ten stav prejaví sa to pískaním v ušiach a rozbúší sa mi srdce len tak zo sekundy na sekundu. Potom cítim pocit velkej slabosti a treba mi na záchod. Často mávam tieto stavy ked idem jesť a najem sa tak ako keby sa mi krútila hlava a príde ten stav pískanie v ušiach a slabosť + sa mi rozbúši srdce . Bol som stým aj u doktorky urobili mi krvné testy mal som len kus zvýšenú štítnu žlazu. Ale neviem či to je hormónmy alebo travením proste neviem vôbec čo to je. Pitný režim dodržiavam aj jem vela. Ďakujem za predčasné rady. :)
Stav na odpadnutie
A to ti povedala endokrinologička?
Kyčera. Lieky mi nepredpísali povedali že je to normálne pri mojom veku že mam kus zvýšenú štítnu žlazu..ale vačšinou to mávam keď sa najem..nebude niekde vada pri trávení ?? Rozmýšlal som aj nad tým..inak fakt neviem čo to je. Ale trápi ma to.
AdrianM, za Tvoje stavy môže tá zvýšená činnosť štítnej žľazy, teda hormóny. A môže aj za Tvoj zvýšený apetít. Lieky si už dostal a užívaš ich?
Neprejedám sa..:) ;)
,,aj jem vela,, co je vela? a treba vela jest aby clovek neodpadaval? vetsina ludi odpadava z preedania tak neviem ci nejdes len proti sebe