Ahojte. Chodím do 1.ročníka Gymnázia. Už polrok a strašne ma to tam nebaví. Naviac mi neidú predmety ako matematika a chémia. Chcela by som sa opýtať. Dá sa prestúpiť cez polrok na Umeleckú Strednú? Ale tak aby som pokračovala v prváku ? Na gymku totižto ostať nechcem.
Prestup z Gymnázia na SOŠ
na soš sa preberajú iné predmety iné veci ako na gym.. pokial by si si urobila samostudium a urobila skusky tak mozes prestupit kludne
su tu zaujimave reakcie. dufam, ze svoje tvrdenia mozete adekvatne podlozit, nakolko s nimi nesuhlasim.
mam inu skusenost - ja som prestupoval v prvaku z odbornej skoly na gymnazium(tusim niekedy vo februari) a nebol s tym ziadny problem. nemusel som robit ani ziadne dalsie testy, preskusania,... proste z jedneho dna na druhy som zacal chodit na inu skolu a pokracoval som v studiu. len to bolo uz trochu davnejsie.
pripajam sa ale k myslienke, aby si to nerobila. nie vzdy cloveku vsetko ide a takisto urcite nie si jedina. staci nejako preliezt.
len s gymnaziom je dobre ist potom na nejaku VS.
co chces robit po skonceni strednej s umeleckou skolou? podla mna to nie je dobra volba.
ak to myslis vazne, tak najlepsie bude, ak sa informujes u vedenia skoly. hlavne cim skor, lebo ak by si mohla pokracovat v prvaku, tak by si nestratila rok zbytocnym opakovanim.
vidim ale potencionalny problem-je rozdiel prestupovat z odbornej skoly na vseobecnu, co bol moj pripad. ty chces ist zo vseobecnej skoly na odbornu a asi by ti chybali zaklady, co brali prvy polrok...
prestupit nemozes len tak na SOS nechod je to hovadina.
ja som tiez chodil na gymnazium apovodne som chcel ist na umelecku, tiez ma to nebavilo, dostudoval som gymnazium a isiel som na umelecku, matematiku som nemal rad a mal som z nej zle znamky ale na umeleckych sa na take predmety nepozera,
ak chces zmenit skolu chod len na umelecku
pokracovat v prvaku urcite nebudes moct