sex s tamponom

Príspevok v téme: sex s tamponom
Romana3467

Ahojte, potrebovala by som poradí s partnerom sme sa poriadne rozvasnili A keďže som mala menštruáciu A mala som v sebe tampón chceli sme vyskúšať análny sex, bola x príliš nalubrikovana A veľmi sa to smykalo. .partnerovi sa podarilo sa dostať však do druhej diery k tomu tampónu a všimla som si to tak o 10 sekúnd ale mal na penisovi tie kvapky A bojíme sa či by náhodou som mohla z tych kvapocok otehotnieť aj keď tam bol tampón A podľa mňa to všetko zachytil A aj keď mám menštruáciu druhý den je tam však nejaká šanca ? Neviem či si mám dať tu tabletku po poraďte prosim....

Romana3467

Ďakujem veľmi za odpoveď :) aj ja si to tak myslím A predtým bol dvakrát spraveny takže to je fakt mala šanca ako skridla z tesco ..chcela som sa len uistiť.

renusgb

Vobec sa netrap je to taka minimalna sanxa ze skoro ziadna.plodna si az par dni po kramoch nehovorim ze niekde na kamcatke sa cez kramy nejakej zene nepodarilo otehotniet cez kramy su aj take pripady ale to asi taka sanca ze ta zavaly skridla v Tescu, tiez sa mozno niekedy niekomu stalo ale veľmi malo pravdepodobne.netrap sa my sme obcas isli aj cez tampon jasne ze nesiel hlboko ale ziadne otehotnenie :)