Inositol - konečne zázrak na rast vlasov?

Príspevok v téme: Inositol - konečne zázrak na rast vlasov?
tothehell

Objednala som si dvojmesačnú kúru vitamínu B8 (Inositol), lebo som z viacerých zdrojov čítala a aj od známych počula, že im z toho nenormálne začali rásť vlasy a prestali vypadávať...ja už 3. rok si nechávam rásť vlasy, mala som úplne krátke, teraz mám asi po spodok lopatiek, no zdá sa mi, že mi málo narástli za tie tri roky...nebrali ste niekto ten Inositol alebo aj niečo iné od čoho dobre rastú vlasy? Ja som ešte skúšala kokosový olej na vlasy, zábaly z olivového oleja, žĺtka, každý rok si celé leto preplachujem vlasy odvarom z čerstvo natrhanej mladej žihľavy, no nejako to nerastie a nerastie...ďakujem za odpovede a tipy...

lombardo1981

Nič v zlom, ale viem ako sa stravujú "vyliečené" anorektičky v režime.
Pokiaľ to nebude energeticky vyvážené...

tothehell

lombardo, však ja sa už stravujem, hoci tak trochu proti svojej vôli (za rok som pribrala dobrých 5 kíl!!!), jem 5-6x denne, a nielen jablká a káva ako voľakedy, síce nie "normálne" =nezdravé jedlá, ale jem aj chudé mäso aj varené jedlá už, ryžu, kuskus, zemiaky, ovsovloky, jogurty aj acidko už len plnotučné, veľa ovocia a zeleniny, mlieko, veľa orechov...chodím aj na obedy varené cez týždeň do našej jedálne...tak prečo mi tak pomaly stále rastú vlasy?

lombardo1981

Ty sa predovšetkým najskôr začni normálne stravovať. By si sa divila, koľko problémov s vlasmi a nechtami súvisí práve s anorexiou či bulímiou.