Sociálna fóbia - kto by si chcel o tom popísať?

mam56

Ja trpím týmito chorobami: sociálna fóbia, úzkosť, depresie, schizofrénia, mánia, obezita (morbídna - beriem príplatky za nevychádzanie z domu, našiel som si prácu na leto - brigádu - strašiak do maku), problémy so srdcom, alkoholizmus (neviem aký stupeň, preto som potvrdenie nedodal).
Za najlepšiu považujem sklerózu, lebo tá mi umožňuje zabudnúť na všetky choroby, čiže vlastne si celý čas potom myslím, že netrpím ničím.
Dokonca si zabudnem aj vypiť. To už je podľa mňa x-treme:-)
A ešte som zabudol dodať aj nespavosť, tzv. insomnia.
Kebyže nemám sklerózu, tak by som umrel z tých všetkých liekov a alkoholu na koróziu pečene, či ako sa to volá.
Ja ťa z toho dostanem. Ja mám sociálnu fóbiu oprávnene, lebo viem, čo si o mne ľudia myslia, čiže nemôžem potom túžiť po kontakte s nimi:-) Kebyže som si to len namýšľal, tak by to bolo iné, ale oni mi to aj potvrdili v tzv. orálnom styku. To má svoju logiku.
Ak je sociálna fóbia bezdôvodna, tak ti treba nejaké lieky na upokojenie.
Nič, idem spať, tarantulku som už nakŕmil, už jej labky tŕčia z búdky a tie dve chameleóny tu na mňa gúlia očami, neviem, či sú zase hladné alebo čo?
Prišiel mi darček z UK, tak som excited a nemôžem zaspať:-) Jáj, oni sú tam riadni frajeri, keď také všetko dokážu vymyslieť.
Kritiku dnes nevznesiem žiadnu. I am satisfied, tak v globále with our politics. Žaloby nepodávam, nemám na to náladu:-)

Filip TT

Mohol by som sa nieco opytat?

Ze ci clovek co ma socialnu fobiu citi fobiu aj pred inym clovekom, co ma socialnu fobiu.

Albo ci to neberie tak, ze ten druhy by mohol mat zo mna fobiu, tak sa mu to snazim ulahcit. Ci v tomto pripade nie je sustredeny na to, ze ja mam s tymto clovekom probem, ale ze ci mu to neumozni sa sustredit na to, ze ten druhy clovek ma problem so mnou.

Ospravedlnujem sa, ak to vidim prilis bez znalosti veci, ale toto ma napadlo kedysi, tak sa pytam...