Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ho mám dostať späť ?

Príspevok v téme: Ako ho mám dostať späť ?
Timmix

Dobrý deň, chcem sa opýtať... Bola som stým chalanom už aj predtým bol môj prvý, ale dala som mu rozchod kôli tomu že on somňou chodil iba preto že keď sa v škole bil tak som to naňho nepovedala (učiteľke). Aj to som sa ja jeho pýtala či somňou nechce chodiť. Ale teraz vyzerá aj mi to povedali spolužiaci že bi ma chcel naspäť ale predstiera že na skype má nejakú krásnu babu a že sa jej bojí zavolať. A strašne by som ho chcela naspäť (len neviem ako :( )
Vždy keď sme boli spolu chcel pusu tak neverím že vovnútri ku mne nič necíti predca by mi nedával pusi len tak. Ci je až taký bezcitný ?
Poradte pls :(

Melvi

aj to co som ti napisala? ked je to mimo tvojho chapania tak to znamena ze si este nedorastla na chlapov moja mila.

Jefitto

Dievča nešťastne, ty by si sa mala ešte hrať s barbinami a ne sa starať o mužov... stavím sa, že si prvý stupeň ZŠ? Maximálne piatačka

Melvi

nejde tu o to ci je bezcitny alebo nie, proste nevie co a ako... a pred ostatnymi sa hra na velkeho, to je normalne pri chalanoch no nie? :D a ked chces nieco tak si to zober :D komunikuj s nim, si urcite inteligentna baba, komunikuj a uvidis sama. A mimochodom u chalana pusa neznamena nic, teda neznamena tak vela ako u baby ked rozumies...