Moje steniatko Rex (je to nemecki ovciak )byva na dvore a ked vlezie do vnutra tak ked ho vyhadzujem von tak zuri a bratranca skoro pokusal poradte prosim!
Rex
Psy sa bránia útokom... Odkedy mi pes roztrhal hornú peru, tak im neverím a nemám ich rád. Nikdy by som žiadneho psa nechoval, ani sa nestaral. Pes je zbraň. Je jedno aká je to rasa. Aj Ratlík človeka napadne, nie je to nič nevídané, ani neobvyklé.
Ľudia majú radšej psy než ľudí, to len taký postreh...
Kto sa o nich nevie starať, tak by sa do takého rizkatného biznisu nemal ani púšťať.
niektorí ludia by mali mať zakázané vlastniť zvieratá !!!
vás by som hnala v noci drichmať v týchto mrazoch na dvor !!!
chúďa psík, diskutujúci podo mnou majú pravdu. je to iba šteniatko, maj trochu súcitu v sebe.
A ty sa čuduješ že ho pokusal? Je to šťeňa a von je aj -10 (aj viac niekedy). Toho psa MUSIŠ brať dnu a ne ho vyhadzovať jak retardovaný. Tebe by sa páčilo keby som ťa nechala v tých mrazoch von? Asi nie, tak sa potom nečuduj že kuše !!!
Asi to ma nejaky dovod. Ma dobre zateplenu budu, myslim izolovanu? Kolko ma mesiacov? Steniatko by som aj tak v zime nenechavala vonku! Je cas na to neskor, aby si zvykal byt vonku, napr. na jar a v lete bude urcite rad vonku aj spavat a postupne v jeseni si zvykne aj na prichadzajucu zimu pomaly a nie takto, z tepla vyhodit stena rovno do zimy! Este nema ani riadny obranny system vyvinuty, moze tak akurat nachladnut, ci chytit ladviny.