Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predkus

ivobrick

Chod ku najblizsiemu ortodontistovi a on ti povie ake su moznosti.
Operacia sa vydarit nemusi a budes trpiet dva mesiace so slamkou v ustach.. To radsej strojcek, ak to neni vazny zd problem poistovna nepreplati ani makke F. Obe rady cca 3000E, zavisi aky, ako dlho, aky clovek to robi. Obehaj ich viacej.

MatthewP27

O uspatie by som sa nebál ale potom o tú bolesť pri prežúvaní a rozprávaní :O :D S cenou ti naozaj neviem poradiť, čítal som, že to v česku prepláca poisťovňa, na slovensku neviem... :/ Každopádne najlepšie by sa bolo spýtať zubárky, tá vie najlepšie :) Veľa šťastia!

pele1558

Tomu ver že velky minimalne 1cm...ako to myslis ze neprijemna operacia? Snad ma uspia potom mi je jedno co so mnou robia :D

MatthewP27

" Najskôr pacient absolvuje operáciu, ktorou sa upraví kosť a potom ešte nosí fixný strojček určitú dobu, aby sa dokorigovali aj menšie odchýlky v sklone zubov."

Jedna z mnoha vecí, ktoré som našiel na nete, skús kúsok pogoogliť ;)

MatthewP27

Ide aj o to, aký máš predkus veľký. Ak ho máš malý tak sa dá v pohode strojčekom ale ak veľký tak len operáciu - čo je fakt nepríjmné.

MatthewP27

So strojčekom poznám aj 40-ročných :D :D Je pravda, že je lepší v mladšom veku lebo sa vtedy telo len vyvíja ale ani v 18ke to nevadí aj keď je to o niečo náročnejšie :) choď k zubárke a tá ti povie najlepšie

MatthewP27

Ja som si to riešil cez strojček a absolútne neľutujem :) Ak máš nejaké otázky na to tak sa ma kludne opýtaj :D