Zdravím, chcel by som sa informovať ohľadom jedného menšieho problému.
Už pomerne dávno sa mi na nose niečo urobilo. Najprv som myslel, že to je klasický je*ák, tak som to neriešil. Po čase to aj začalo blednúť a naozaj to vyzeralo, že to "zreje" na vytlačenie.
Vtedy som ale zistil, že to nie je obyčajný je*ák, pretože sa to nedalo nijako vytlačiť a bolo to hlbšie pod pokožkou ako klasická vyrážka.
Napadlo ma, že by to mohol byť podkožný tuk a istý čas som to nechal tak. Samozrejme som s tým ale nechcel chodiť na nose navždy a tak som si to nakoniec prepichol špendlíkom a obsah vytiekol, pravdepodobne to bol naozaj podkožný tuk. Myslel som si, že mám po probléme.
Ale vyzerá to tak, že zatiaľ čo obsah tej dutiny je von, tá samotná "dutina" (alebo ako to nazvať) po vyrážke tam ostala a plní sa mi krvou. Už veľa krát som si to prepichol a vytlačil z tade krv, ale do pár dní/hodín to bolo zase plné krvy.
Nie je to veľmi veľké, ani bolestivé (aspoň zatiaľ), ale vadí mi to a rád by som sa toho raz a navždy zbavil.
Vedel by mi niekto poradiť? Ďakujem
Nemiznúca "vyrážka"
Zájdi za plastickým chirurgom do nemocnice, on ti to odstráni a vzorku pošle na histol. vyšetrenie, prípadne ti poradí, čo s tým.