Ahojte, budem velmi rada ak mi poradite. Byvame u svokrovcov, so svokrou sa velmi nemusim, podla mna je to falosna a zla zena chcela ma riadit, ale to som jej nedovolila. Viackrat som pocula, ze ma nema rada. Kedze moji rodicia byvaju asi kilometer, tak sa navstevujeme raz dvakrat do tyzdna, no mojmu muzovi to prevelmi vadi, ide ho roztrhnut od zlosti ked vie ze som tam bola, alebo ked bola moja mama u nas. a to chodi do nas velmi vzacne mozno tak raz za mesiac dva. Ale pri tom jeho mamicka mu je stale za patami, ked nieco robime alebo ked je sam tak vtedy je mu ale ze doslova za patami. A ked mu poviem, ze je to smiesne ze mi to vadi a je to velmi trapne, tak sa namna vyhrocuje, ze ja som mamickin maznacik a to teda skutocne nie som. Nemame velmi na vyber kam ist aspon zatial nie. Placem pre to kazdy den lebo sa hocikedy zatvoria spolu v kotolni a tam si nieco suskaju, chcela by vsetko riadit ked som sa snazila byt k nej mila, tak chodila nam aj do izby coraz castejsie.. ja neviem co mam robit ma to vobec zmysel zachranovat? Mam tak pocit, ze ma dve zeny a ja nechcem byt ta druha.
Mamickin syncek
No nezavidenia hodna situacia ale vzdy to mozete napravit vlastnym byvanim.ake vztahy si mala pred svadbou so svokrou? Bola taka na teba ako teraz? A nechapem preco sa tvoj muz hneva ak ides pozriet rodicov ved snad mas pravo ist navstivit rodinu a oni teba nie? Veru dievca je to matkin synacik nevie sa ta zastat nechce sa osamostatnit od domova a s takym clovekom je tazko.skus mu navrhnut ze by ste sli do podnajmu ako bude reagovat .inak spolocne byvanie svokrovcov a manzelov rovna sa vacsinou cele zle byvanie treba riesit este pred svadbou
stoji ti ten vztah zato aby si sa tam trapila? nebolo by ti lepsie samej? pokial budete byvat u svokry vzdy budes ta druha a ver ze ona sa nezmeni lebo je u seba a vzdy bude mat svoje pravidla pre svoju domacnost. preco ste neriesili vlastne byvanie? aj ked chapem v dnesnej dobe je to strasne tazke jedine ze cloveku pomoze niekto z rodiny alebo nieco zdedi popripade uver ci zahranicie :-(