Ahojte, chcela by som mať husté vlasy ( a dokonca mám vysoké čelo). Prosím poraďte mi, čo mám robiť aby som ich mala pekné a husté, a to moje čelo nie tak vysoké.
Nejaký šampón, olej, niečo čo pomáha alebo zabralo na Vás.
Ďakujem Vám za akékoľvek rady!
Ako mať Husté vlasy
k extra rýchlemu zahusteniu vlasov je perfektné použiť prirodzené remy vlasy od slovenského clip in hair a do pol hodky máte vlasy jak modelka z victoria secret
BIOSCALIN SAMPON , a k tomu BIOSCALIN tabletky. Vyhradne v lekarnach. Pripadne lacnejsia ucinna alternativa je ten zihlavovy odvar. Ten funguje nad ocakavanie.
vzdy pocas skusokoveho obdobia mam problemy s nadmernym vypadavanim vlasov a to zo stresu, naucila som sa uzivat preto vitaminy donnahair ktore tomu zamedzia alebo predidu a obnovia a zlepsia hustotu vlasov
DIXI vitanol C, po každom umytí , ešte ked su mokre vlasy, vmasirovať do pokožky hlavy... a po každom umyti si oplachovat vlasy zihlavovym odvarom... ja si spravim do 7decoveho pohara, zalejem vriacou vodou a luhujem cely den, ked nestiham, tak si den dopredu večer spravím , ked viem ze dalsi den večer si budem umyvat vlasy..
A beriem zinok 1tbl ráno,večer..
zázraky nečakaj kedže hustota vlasov je geneticky daná, ale toto spomínané ti pekne zlepší kvalitu vlasov,... testujem aj na kamoškách.. a s tým vysokým čelom sa musíš zmieriť s tým sa nedá nič robiť,.. jedine že by si to riešila cez plastickú chirurgiu transplantaciou vlasou alebo netuším... takže tak...
Ahoj, ja som nikdy nemala riedke vlasy ale v poslednej dobe mi začali hrozne vypadávať.Skúsila som odvar zo žihľavy a poviem ti že to naozaj stojí za to !!! Hneď ako som začala používať tento odvar so žihľavy sú moje vlasy krajšie,hustejšie,nemám rozštiepené končeky,lesknú sa a výrazne sa zrýchlil ich rast. Takže ak chceš mať už cez letné prázky krásne lesklé husté zdravé a navyše aj dlhé vlasy začni si ich každý druhý deň namáčať do žihľavového odvaru (ak nevieš ako sa robí - Natrháš si asi 20 lístkov žihľavy,dáš ich do hrnca s vodou ktorá vre a necháš to variť 10-15 minút.)Ja mám za sebou už presne 14 umytí a moje vlasy sú krásne, všetci mi ich chvália.... Dúfam že som ti pomohla :)