Ahoj, mam velky problem zo zohnanim lieku Virolex z dovodu ze sa uz nevyraba... Tak raz-dva krát za rok sa mi vie dostat do oka herpes a tá mas bola vinikajuca. neviem co mam teraz robiť ci existuje nieco podobne alebo sa da zohnat este ten Virolex...
Budem vdacny za kazdu radu, a ako mam bojovat s tym aby sa mi na oku ten herpes nerobil... je to hrozne, lieci sa to zle, ledva vidim, obmedzuje ma to neskutocne, pritom som sportovo zdatny silny... len tie herpesy ma nicia. bojim sa kedy pridem o oko.
Virolex
Na virusy si rozne antiviralne,pozri cez goole.sk pod mojim nickom a slovom herpes.
Uvediem este viac, ako monolaurin(2 x 5 gramov), Berbeine(2 x 1 gra, .citral/lemon grass oil, 2 x 3 kvapky zamixovat do drinkov
Treba ich brat viac, rozlicnych a z casu na cas obmienat.
Virolex už nezoženieš...vyrábala ho firma Krka - 15.12.2014 ukončili výrobu a vyzerá to tak, že návrat tohto výrobku na trh nebude. Takže do úvahy momentálne pripadá systémova liečba antivirotikami, ale mám pocit, že v zahraničí by si mohol nájsť náhradu, ktorou je Zovirax unguent oftalmic, ale neviem kde je to registrované a či sa to ešte dá zohnať.
Herpes znamená menej odolný imunitný systém. keďže si športovec by ti prospelo podporiť imunitný systém a pomôcť aj celému telu s kvalitnými výžyvovými doplnkami napr. ich nájdeš na -odkaz odstránený-. Mám skúsenosti so synovcami, tiež sú športovci a berú spirulínu, dobrý je aj konzým Q10 alebo hroznové jadierka. je na tebe čo si vyberieš a ak si vyberieš. Maj sa:-)