Prosba o pomoc na RNG
Moje problemy zacali v aprili minuleho roka zvracanim a hnackami, boli mi zistene yersinie, vybrala som antibiotika, v auguste ma zacali boliet klby, tak som isla znova na infekcne, kde bola znova zistena yersiniova infekcia, znova antibiotika, ktore mi nepomohli, bola som poslana na reumatologiu, kde mi boli zistene zapaly sliach, v decembri zapal dychacich ciest, nasadeny zinnat, po ktorom sa mi premnozili kvasinky, mavam hnacky napriek probiotikam, ktore stale uzivam, zle spavam a som neustale nervozna, uz neviem ako dalej, prosim pomozte. Liecim sa na znizenu imunitu a to imunorom a polyoxidoniom.
Dakujem
kvasinky
ahoj sice niesom RNG ale ak ti mozem poradit Imounor ti dali dobre podporí biele krvinky a obranyschopnost znizenej imunity na tvojom mieste urcite do jedalnicka doplnim orechy- na biele krvinky, para orechy 2 denne aby si mala selen, pi zeleny caj minimalne 2 hrnceky denne zo stravy urcite vynechaj biely cukor a sladke veci ktore znizuju imunitu a podporuje kvasinky a este si kup huby shitake su uzasne na imunitu ja ich beriem zatial len par tyzdnov ale strasne mi pomohli uz je to proste aj za tu kratku chvilu citit :) co sa tyka tych bolavych klbov zo stravy vyluc bravcove maso ak ho nahodou jes pretoze to klbom este pritazi treba jest len kuracie maso a hodne ryb v ktorych je aj D vitamin. dufam ze ti to pomoze a drzim ti palce