Ahojte. Stručne. Mal som priateľku, bola to moja prvá a mal som 20 rokov. Po 3 rokoch sme sa rozišli dával som jej maximum čo som mohol myslel som že bude aj moja posledná. Bohužial nám to niekedy neklapalo v sexe zato som niekedy nemal na to ani chuť a to bol problém... ona chcela, no ja nie ale aj tak sme skúsili no a čuduj as svete, keď nemá chlap chuť na sex tak to asi nepôjde.. proste erekcia nikde.. a dosť často sme sa kôli tomu hádali. Nakoniec sme sa teda rozišli a ja som ako keby zanevrel na sex.. Teraz mám dievča, všetko je fajn, ale vôbec nemám chuť na sex.. Respektíve aj mám teda chcel by som by všetko fungovalo tak jak má, ale mám neskutočne zničenú psychiku z toho prvého vzťahu.. strašne sa bojím toho že to nevíde.. S tou bývalou priateľkou sa mi to sem tam stávalo pretože ma vo vnútry niečo neustále trápilo takže som to bral jak normálnu vec.. ale teraz, no bojím sa.. a netušim čo by mi sexuológ vedel pomôcť..
Pomôže mi sexuológ? Psychika.
Rozprával som sa aj s kamarátkou tá mi poradila aby som zašiel k pychologovi. Aj som mal namierené že to skúsim tento týždeň, no pár dní do zadu som bol s priateľkou a zistil som že je to zrejme len v tom že som si bol neistý. Keď bola prvý krát u mňa chceli sme to skúsiť ale nešlo to a bolo to zrejme tým, že som si nebol istý tým, či nám to spolu bude fungovať teda či k nej niečo viac cítim. A vedel som že ona ku mne áno preto som bol celý zmätený z toho.. Naposledy ale keď som bol u nej, niečo sa stalo.. bola to len chvilka ale proste v tú chvílu som cítil že som sa zalúbil. K sexu sme sa ale nedostali pretože akosi som si ešte netrúfol ale citil som že to môže ísť.. Takže zatiaľ to nehám tak, a ak to nabudúce nepôjde skusim zajsť k tomu psychológovi :)
No ako Alex ? Citis sa lepsie ?
Dufam ze sa tvoj stav zlepsi prajem ti to , z toho co som precital vidim ze si normalny chalan , ktory by svojej priatelke chcel dopriat vsetko :)
No ako Alex ? Citis sa lepsie ?
Dufam ze sa tvoj stav zlepsi prajem ti to , z toho co som precital vidim ze si normalny chalan , ktory by svojej priatelke chcel dopriat vsetko :)
Alex, no mas pravdu, vlastne aj sexuolog je nato vhodný, je lekár, takže poradi ti urcite tiez. Radim ti, ze vyhladaj niekoho aj podla referencii, aby si vedel, ze to dobry odbornik a ze ti objektivne poradi. Cudoval by si sa, kolko lekarov je krestanov a budu ti radit, ze sex je len na plodenie deti ( napr. moj gynekolog)a nikam sa tym padom nedostanes... Tiez sa cudujem, ze priatelka nato mala chut tak casto, ale vsetci sme iny. Mne by tiez nevyhodoval partner ktory to chce uplne tak casto, kazdy den....tiez som niekedy unavena z prace, pridem neskoro domov, tak chcem ist len spat co najskor... Ine je to ked oddychujeme, mame dovolenku, su sviatky....vtedy nato clovek ma chut urcite castejsie... Aspon podla mna. Ide vsak aj o to aky mas vztah k sexu ako takemu a ci ta naozaj tesi, alebo to beries skor ako fyziologicku potrebu...napriklad ja ho milujem a viem si ho naplno uzivat, pre mna su to chvile, ktore ma robia aj stastnou ...ak to beries podobne, uricte to bude coskoro v poriadku ;)
No ja som myslel že na také to porozprávanie je vhodný sexuológ či? My sme si v sexe rozumeli. Išlo ale o to, že ja nie som z tých čo to potrebujú vkuse a každý deň.. stačí pár krát do týždňa.. lenže jej sa málilo.. takže keď sme to skúsili keď som nemal chuť, automaticky to nešlo.. niekedy som nemal chuť aj kôli tomu že spravila nejaku blbosť proste niečim ma naštvala.. a proste par krat som takto zlyhal a stále sa to somnou vleče.. vlatne sme sa 3 roky vadili kôli sexu .. a keď sa kôli tomu ešt aj rozídeme sa dá povedať, tak človeku proste prepne v hlave a o sexe nechce ani počuť..preto sa toho tak bojím teraz..
Ahoj, neviem si uplne predstavit, ze preco vam to niekedy v sexe s predoslou priatelkou neklapalo. Ze aky bol dovod, ci ste neboli kompatibilni alebo co...Urcite aj to ma nejake vysvetlenie. Ja by som na tvojom mieste najprv skocila ku psychologicke, len sa o tom porozpravat. Psychika a sex ide ruka v ruke a bola by skoda aby ti kvoli tomu stroskotal aj druhy vztah...takze urcite odporucam sa porozpravat so psychologom/ psychogickou :) Ja by som navstivila aj zenu aj chlapa, ich rady sa urcite budu nejako lisit... Drzim palce
Ano je to hlávne v psychike. No neviem si predstaviť ako by mi mohli nejaké slová pomôcť od psychologa alebo sexuológa..
Určite ti pomôže sexuológ, chlap v tvojom veku, ktorý nemá chuť na sex - to nie je celkom v poriadku, ale myslím, že za to môžu aj psychické problémy, takže najprv by som navštívila psychológa - sex je dosť podstatná vec vo vzťahu