Ahojte všetci :-)
Som mladá baba a mám totálne zničené vlasy. Vlasy mám kučeravé aj keď teraz sú už neskutočne skrepovatené. Kučery mam od mala. Najprv som si bohužial vlasy žehlila a totalne ich doničila. Teraz žehličku nepoživam starám sa o ne, ale aj tak mam pocit ako keby vôbec nerástli a vyzerajú strašne. Skoro stále ich nosim v drdole, čo mi spôsobuje neskutočne dolamané konce . Sama na seba som nahnevaná. Ja viem , že niektorí mi poradíte vlasy si jednoducho rozpustiť , ale tym že boli dlhé roky žehlené vyzerajú hrozne. Niektori možno pviete ostrihať, ale to by som musela isť uplne na krátko a to by som si nevedela zase upraviť vlasy potom.Chcela by som vás veľmi pekne poprosť o nejaké rady ako sa starať a o totalne zničené vlasy. Alebo čo s nimi urobiť. Za každú radu budem vďačná.
Zničené vlasy
morticia16 ... ďakujem za radu idem to popozerať na internet a asi aj kúpim .. ty si si to dávala na svoje vlasy ??
Ja by som končeky pristrihla a našla si správnú kôru na vlasy . Napríklad odporúčam Keratin ampule pre posilnenie vlasov a k tomu v rovnakej rade Keratin stylingový fluid pre fixáciu vln. Tieto výrobky ti nielen ošetria vlasy ,ale aj obnovia celkovú štruktúru vlasov. Mám s tým perfektné skúsenosti .
ja si vlasy ani nezehlim a mam ich ako ovecka, mne pomohli tabletky amitamin® Hair Plus, pravidelne si davam kokosovy zabal a striham iba horucimy noznickami, vlasy mam poddajnejsie, vyskusaj
ostrihat.
ale tu ti naozaj nepomôže nič iné len ostrihať...a potom sa o "nové" vlasy pekne starať a NEŽEHLIŤ!!!