Pohotovosť kvôli migréne?

Príspevok v téme: Pohotovosť kvôli migréne?
V.

Mám 17 rokov.
Od augusta som do septembra brala HAK, krvácala som z toho celý ten mesiac a od vtedy som začals mať veľmi silné migrény. Neurologička mi predpísala tabletky, zabrali, avšak keď som ich dobrala, bolesti sa vrátili.
Hlava ma bolievs len na pravej strane pri spánku a cítim jemné pulzovanie. Bráni mi to v bežných denných aktivitach. Už naozaj nevládzem.
Je moc hlúpe, ak by som kvôli tomu šla na pohotovosť?

bely

môj manžel trpel migrénou 25 rokov, bolesti boli veľmi silné, veľa krát trvali aj tri dni, niekoľko krát bol aj na pohotovosti, po injekcii sa mu to ukludnilo, ale keď som mu zavolala 112 dostal infúziu a po nej bol už vysmiaty. 25 rokov trvalo než mu niekto predpísal MAXALT a teraz nám je super, takže v pohode treba ísť na pohotovosť, držím palce.

V.

To z jedla asi nebude, lebo každý deň nejedavam to isté a už skoro každý (druhý) deň ma tá hlava bolieva.
A veľmi rada by som to mala v paži, ale neviem myslieť vtedy na nič iné, ako na tú bolesť a mech to prejde. :)

mam56

www.youtube.com
Som mal taký sen, že ku mne prišiel taký chlapík, veľmi silný duch so zlatou korunkou na hlave, objal ma a dal mi pusu na líce.
Idem si spraviť kaffee, lebo som popil asi viac vínka než som mal:-)

mam56

Musíš zmeniť trochu postoj k tým všetkým chorobám, lebo ťa budú celý život prenasledovať. Proste sa na ne vykašli. Nemyslím tak, že nič netreba riešiť, ale vnútorne nemaj žiaden vzťah ku chorobám, necíť sa byť nimi ohrozená.
S takýmto flegmatickým postojom môžem povedať, že som nebol chorý cca. 5 rokov v kuse. Ani chrípka, ani zápal, ani angína, nič.
Čo sa týka občasných depresií, tak tie mám z vás, hlavne z rodiny.
Ja by som ani to nemal:-)
Uf, teraz som sa prebral, moje chameleóny, ale ani tarantulka nedostali nažrať. Už na mňa pozerajú ako kura na hada:-)

Kýčera

Nie, nie je to hlúpe. Ak nezvládaš bolesť tak choď. Predtým by však nebolo od veci, ak by si si zmerala TK, dala na hlavu studený obklad, zhasla a pokúsila sa zaspať. V lekárni si kúp Migrastik a začni používať. Čo si jedla pred záchvatom?