Caute. Mam problem s chalanmi. Nezaujimaju sa o mna. Stale na mna pozeraju niekedy je to az neprijemne, ale nikto sa mi neprihovorii. Neviem ako reagovat na nich. Vzdy to bolo tak. Ked citam nejaky clanok akoze pribeh citateliek alebo duskusiu stale tam baby pisu ze po rozchode mala noveho a te sa obiavil a potom dalsi alebo aj moje kamosky ked sa rozide zachvilu ide na rande s dalsim ci to vyde ci nie. Ale to robia ? Stale su v ich zivote muzi aspon nejaki co s nimi idu von. Nehovorim ze to vzdy vyde. Ze rozhodia siete? Ale ja nikoho takeho nepoznam a nkto ma von nevola a ani neviem na koho by som sa zamerala ja.
Preco ine baby lahko nadvazuju vztahy
No a co maju robit take vazne typy? To sa stale pretvarovat? Nehovorim len o najdeni si partnera, ale celkovo o kontaktoch. Ja ked som sa pokusala byt otvorenejsia,vydrzalo mi to tri tyzdne a potom som bola tak spolocensky unavena akoby som sa s hrbou ludi bavila. Tak ale staci mi zopar blizkych ludi,ktori by mi sadli, len tych je problem najst,lebo nie som ten popularny typ- usmievava,otvorena,srdecna, casto mi nepridu vtipne veci,co inym atd. Takze snazit sa niekto moze, ale potom pride hranica,ked mu je z hrania sa na ineho zle.
No ja neviem urcite je problem vo mne aj ze si poviem na toho nemam a led povie kamoska ze to je taky co je oblubeny a apolocensky a kopu ludi pozna duplom. Potom neviem ako sa spravat k nemu ked sa na mna usmieva a zdravi a raz aj cakal ked ma videl prichadzat áe nic sa neprihovori lebo raz ked som sama stala prisiel asi chcel ale ja som sa otocila a nepozerala na neho lebo nevedela co robit. Teraz neviem co.
Ale ja aj tak nechapem ze preco tie dievcata stale niekoho riesia. To je jedno len preco maju priezitost?ved ja som sa kolkokrat ani s nikym nebavila kde na nich chodia?akoto ze su ti chalani ochotni s nimi ist von?
"ked sa mo chalan paci som v rozpakoch neviem co mam robit kam sa pozerat. Vacsinou sa stratim alebo neviem vobec konat ci sa mozem prihovorit alebo nie"
moj skromny nazor je ze hlavne tu bude kamen urazu. vyzor asi nie ked tolko po tebe cumia. a naozaj plati ze ludia reaguju podla toho co vysielame do okolia. ked uhybas pohladom chalani su zrejme zmateni alebo to povazuju za nezaujem. naozaj takto jednoduche vysvetlenie na to moze byt.
A ja ti radím niečo odlišné. Možno nebudeš mať 3 chalanov na každý prst a možno nebudeš mať okolo seba takú spoločnosť ľudí ale nemeň sa len preto, aby ťa mali ľudia radi!
Kľudne nos krátke vlasy, kľudne chodievaj na túry a nie po diskotékach, kľudne buď nefajčiarka či abstinentka, kľudne....atď
Chceš mať vôkol seba ľudí? ono je to fajn ale neuprednostnila by si radšej kvantitu nad kvalitou?
Áno, tá kvantita sa ti hodí akurát na sebazdokonaľovanie ale naozaj chceš mať vôkol seba veľa ľudí s tým, že by si sa cítila osamelá?
Ja to vidím svojimi očami a existuje jeden pekný výrok.
,,Nemeň sa ,aby ťa ľudia mali radi. Ostaň vždy sama sebou a tí správni ľudia ťa budú milovať pre to aká si.,,
Ja to vidím inak ale samozrejme je to len môj skromný názor.
Čo ak existuje niekto, kto bude hľadať práve niekoho, ako si ty? A ty sa náhle zmeníš? Už ťa neuvidí nikdy....
Anicka. Neporovnavaj sa s inymi. Ty si TY a to original. Dolezita je kvalita a nie kvantita. Co ty vies ako to maju na tych "rande" tie tvoje kamosky a zname ktorym tak TROCHU zavidis?! Si tam s nimi aby si vedela co a ako skutocne bolo?? A im reciam never! Vies prd. Mozno keby si tie ich mnohe stretka rande videla zazila absolvovala s nimi tak skaces radostou a valas sa po zemi smiechom ze sa mas ako sa mas. Myslis ze keby tie baby nasli ten svoj ideal tak by stale na dake schodzky rande lozili?? Tuk tuk na celo. Isteze nie. Vsak preco stale dokola lozia na rande aby niekoho mali? Niekoho si nasli? No lebo im to predtym XYX krat nevyslo. Lebo ak aj niekoho mali tak im to nevydrzalo skoncilo a zas len lozia po schodzkach ako ini na wc. Preco? No lebo ich nechceli. Alebo oni este nevedia co chcu a co to vlastne hladaju. Mozno by si sa divila ako tie rande prebiehaju :D radsej to nebudem konkretizovat a brat ti iluzie. No ver. Keby si niekoho fajn nasli tak cucia pri nom a su s nim a nelozili by nonstop po dalsich a dalsich schodzkach.
Bud sama sebou, mila srdecna prirodzena usmievava a skor ci neskor si aj ty niekoho fajn najdes. Hlavu hore
To su dobre rady tak to skusim. Aj led to nie je lahke lebo ked sa mo chalan paci som v rozpakoch neviem co mam robit kam sa pozerat. Vacsinou sa stratim alebo neviem vobec konat ci sa mozem prihovorit alebo nie. Nemyslim teraz uplne cudzoch ale taky co vidam alebo trochu poznam. Ale z takymi co sa mi nepacia sa zvacsa nemam problem bavit. Kamosky mi hovoria ze kolki po mne pozeraju. A preto lebo z takymi co ma nezaujimaju mi doma hovoria ze asi chalanov nepritahujem aspon tych co poznam. A to je oravda ze moze baba nikomu ale nikomu sa nepacit ani trochu? A ostatne to preco prejdu zo vztahu do vztahu plynulo bez problemov? To ked ich jeden necha tak sa usmievaju na dalsieho alebo ti chalani po nich len tak idu?
qwrtz - nie vsetko je len o vyzore. To ked mna niekto vidi tak mi neveria ze som sama, single :D ja zas verim, ze ak niekto naozaj si chce niekoho najst, tak si aj najde i keby vyzeral zrovna jak shrek ci fiona :D
Len musi to naozaj chciet, mat o to zaujem a urobit pre to vsetko
Rozumiem ti, ale možno je problém v tom, že sa málo usmievaš..vieš možno si pre nich príliš nedostupná..skús byť otvorená, komunikatívna, vždy veselá baba, usmievavá, flirtuj pohľadom, usmej sa uhni pohľadom a tak.. skús nájsť nejakú aktivitu, kde by si mohla spoznávať viac chalanov, prípadne skús niečo, čím by si zaujala tých, ktorých už poznáš a nevšímajú si ťa..možno to chce zmenu imidžu - strih vlasov, melír alebo farba, prípadne iný make up, možno iný štýl obliekania...ale stále zostaň sama sebou, len buď rafinovanejšia (v tom dobrom slova zmysle)..a hlavne maj rada samú seba, každý deň na sebe nájdi jednu pozitívnu vec za ktorú budeš sama sebe vďačná :)