Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hemoroidy pomoc!

Príspevok v téme: Hemoroidy pomoc!
jednorožec

Ahoj, potrebujem aby mi niekto poradil. Okolo Silvestra som začala mať problémy so stolicou a neskôr sa mi v okolí análneho otvoru objavil akýsi vačok. Predpokladám, že ide o hemoroid, no neviem si s tým rady. Mám 15 rokov, čo podľa internetu nieje vek, kedy sa podobné problémy zvyčajne objavujú. Ale najviac ma štve, že to, čo na svete najviac milujem a čo ma napĺňa je jazda na koni a s tým je to pochopiteľne náročné, kedže to neustále akoby tlačí a omína ma to. Mám stále pocit, akoby som potrebovala na veľkú, no keď idem, tak nič. Už som zvýšila príjem vlákniny, no aj tak mi to nepomáha. Aj nejaké mastičkára si dávam... Neviem už, čo mám robiť a veľmi sa chcem znova posadiť na koňa. Pomôžte prosím.

Kýčera

V prvom rade si musíš upraviť stravovanie vyšším príjmom vlákniny - viac zeleniny a ovocia, dodržiavaj pitný režim, dbaj o pravidelnú a mäkkú stolicu, vyhýbaj sa prechladnutiu - neseď na studenom,...Je to však záležitosť dlhšej doby, ono Ťa to neprejde zo dňa na deň. Momentálne sa nevenuj jazde na koníkovi, nechaj to v kľude, nevyvolávaj dráždenie sedením na tvrdom sedle, pod zadok si dávaj na istý čas mäkkú podušku. Nebolo by od veci zájsť za lekárom, či sa skutočne jedná o hemeroid...Ony zvyknú aj krvácať, tak nos so sebou aj 1-2 vložky, aby si nezažila situáciu, kt. by Ti mohla ublížiť, ponížiť Ťa...Na hemeroidy vynikajúco zaberá zapping, aj na boľavé, zapálené...