Práca v Kauflande

Layla12

Ja som sklamaba co sa prace v Kauflabe tyka nadrela som sa za dva tyzdne ako kon na pultoch robila som do 22 veceta a ochorela som s toho chladu v sklade dnes som dostala vypoved len preto ze som povedala nazor sefke oddelenia ktora nema onu robotu len okrikovst ludi ktory si idu pre ten obchod rit zodrat nepisem o sebe ske o pracovnikoch v obchode ktory su nielen telom vycerpany vela z nych malo mat dovolenku no robia ajtak kym si pani sefka oddelenia chodi koketovat k sefovy kedze dostali noveho sefa ktory je hlupi a necha sebou manipulovat od tej pani vela ludi trpi dnes od rana pomne ziapala a hladala vsetko mozne len aby ma mohla okricat ked som to uz nezniesla a povedala jej co som chcela nezniesla to ze jej si niekto otvoril usta a utekala za sefom ktory mi dal vypoved no som aj rada nechcela by som dalej pracovat spolocnosti ktora podporuje taketo spravanie

Rose77

Zdravím, nechcem zakladať novú tému tak to šupnem sem.
Chcel by som vedieť približne ako je to s pracovným časom v obchodoch, keď prevádzka je od 8-22h a pracuje sa na 3 zmeny.
Môžte mi niekto príkladne napísať pracovný čas/rozvrh- pracovné dni, ktoré dni mám voľno a pod. , koľko hodín denne robím...Pretože vôbec nemám prehľad ako to funguje... Vo výrobe je to jasné(ranná, poobedná, nočná) ale obchod je niečo iné...
Kľudne aj z vlastnej skusenosti. Napr. ako vy máte dané...

Ďakujem veľmi pekne, pekný deň

Ťava som

No, k tejto téme sa aj ja trochu vyjadrím. Jednak nechápem, že prečo tu slečna Sofia zakladá tému konkrétne o Kauflande v Čadci, keď mohla dať všeobecne o spoločnosti Kaufland ako na celom Slovensku, že ako sa Vám pozdáva byť u nich zamestnaný či nakupovať, ale dobre.
No, moja matka je tiež zamestnaná v Kauflande, síce nie v Čadci, ale na východnom Slovensku ako v ich pobočke, no poviem Vám to asi takto:
- má iba stredoškolské vzdelanie s maturitou, síce už aj tak staré, lebo školu končila niekedy v 80. rokoch, no beriem to iba takto, že v tomto meste v ktorom pracuje, tak možnosti tu veľa nemá a dokonca ani nič nevie iné robiť zmysluplnejšie, čiže veľmi nemá kde ísť, tak robí iba tam na domácnosť, no či veríte, alebo nie, ale k nim nastúpila v 8/2005 najprv zamestnaná ako pokladník, čo bolo vtedy ešte na SK menu, nie € a dostávala v tom čase asi rok 6 000 Sk, čo boli vtedy ešte malé príjmy na Slovensku a všetko stálo 3x lacnejšie ako dnes, čiže primeraná mzda výdavkom na živobytie, potom robila asi 4 roky pozíciu domová kontrola, čo dostáva vtedy už na € asi tak v čistom 490€, čo bolo vtedy možno slušné, no vždy bola tam aj či uveríte, no až každodenne vkuse 14 hodín, niekedy aj 16h, aby to všetko stihla a odvtedy ako ju hnusná riaditeľka vyhodila z toho miesta, tak odvtedy tam je už iba ako funkcia dokladanie tovaru na cukrovinkách a drogérií a zarába tak cca 400€ v čistom + stravné lístky tak 450€, viac to isto nie je.
No kým ona je tam rovných 10 rokov, tak možno neuveríte, ale ešte v lete oceňovali zamestnancov a zmluvne dostala prémiu za 10 rokov u nich 300€, čo na zmluve bolo uvedené, že nepodlieha zdaňovaniu (t. j. daň + odvody do zdravotnej a sociálnej poisťovne) a pritom na účet v skutočnosti dostala iba 250€, čo bolo po zdanení, čiže aspoň vidíte, aké podfuky tí Nemci robia, jasné dostala k tomu aj nejaké somariny ako diplom obraz, či pero a tak, ale čo je to 250€ + hovadiny za 10 rokov odrobených u nich ? ?
Za tú dobu sa tam u nich už traja riaditelia pomenili a ona chudera už za chvíľu ako 52 ročná bola raz na operácií, lebo mala preťažené ruky z tejto driny (gamblion) + teraz zas ide na ďalší, zas ma opuch na rukách a o rok dva už definitívne u nich končí a mení zamestnanie, takže aspoň vidíte, ako to u nich chodí v podfukárni !

Mesačný princ

Vzdelanie??? No je možné, že dokladač tovaru potrebuje nejaké špeciálne vzdelanie ale tak najskôr som túto požiadavku nespĺňal :D

ale budiš....

kaufland

mesacny princ a na aku poziciu si sa hlasil? Mozno si nesplnal podmienky. Nemal si prax alebo prislusne vzdelanie na dane miesto.

kaufland

treba skusit a uvidis. Skusobna doba je 3 mesiace a za ten cas mozes bez udania dovodu odist. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Jeden je spokojny, iny je strasne narocny. Kolko ludi tolko chuti.