Za rok som pribrala okolo 4-5 kg. Cítim sa teraz ako tlstá sviňa...po veľmi dlhom čase mám BMI v norme (síce na dolnej hranici normy, ale cítim sa preto zle, že už som "normálna=priemerná"!) Trpím hlavne pre svoje nohy, sú krátke a tučné...dnes som sa merala, obvod lýtka 32 cm a obvod stehna v jeho najširšej časti 46 cm!!! Mám 161 cm a cca 48 kg! Prosím vás , napíšte mi niekto čo si o tom myslíte, lebo doma mi hovoria že sa vnímam skreslene, ale ja tomu neverím!!! Ďakujem
nohy ako antické stĺpy?!
e ešte: ako keby si na tom nebola ty rovnako...alebo ešte horšie teraz (čo viem)...
milá ".....", ty zasa ani nemáš odvahu napísať svoje meno, ale moje tu vypisuješ...úbohá, ľutujem ťa...
Tak v 34 rokoch by si už mohla mať rozum. Čo je na tom zlé byť priemerná. Chudá si aj tak. Ja poznám dve anorektičky a vyzerajú otrasne, človeku je až zle sa na ne pozerať. To chceš radšej vyzerať jak zombie, aby sa mužom z pohľadu na teba obracal žalúdok ale hlavne, že nebudeš priemerná? Mala by si navštevovať dobrú psychologičku, problém máš len v hlave.
34-rocna? ja ze nejaka pubertacka co nevie co od dobroty....
Boze, zas Silvia. Ty fakt nemas ine starosti nez vahu a zradlo. Sa uvedom. 34rocna zenska a chovas sa ako 12rocna.
bud rada ze mas ine problemy
thethe - mám 34 rokov
Ja netuším, koľko centimetrov mám okolo stehna, ani okolo lýtka a ani mi na um nepríde, aby som si to šla merať. Som pekná, aká som, a basta. A okrem toho sú dôležitejšie veci v živote, centimeter hore-dolu.
Mat tvoje problemy. Podla mna mas normalnu vahu aj miery.
Pre porovnanie ja mam 177cm a obvod stehna 56cm uz par rokov a vahu mam normalnu. Tak nestresuj a uzivaj si zivot :) btw kolko mas rokov?