nohy ako antické stĺpy?!

Príspevok v téme: nohy ako antické stĺpy?!
tothehell

Za rok som pribrala okolo 4-5 kg. Cítim sa teraz ako tlstá sviňa...po veľmi dlhom čase mám BMI v norme (síce na dolnej hranici normy, ale cítim sa preto zle, že už som "normálna=priemerná"!) Trpím hlavne pre svoje nohy, sú krátke a tučné...dnes som sa merala, obvod lýtka 32 cm a obvod stehna v jeho najširšej časti 46 cm!!! Mám 161 cm a cca 48 kg! Prosím vás , napíšte mi niekto čo si o tom myslíte, lebo doma mi hovoria že sa vnímam skreslene, ale ja tomu neverím!!! Ďakujem

tothehell

milá ".....", ty zasa ani nemáš odvahu napísať svoje meno, ale moje tu vypisuješ...úbohá, ľutujem ťa...

lolinka

Tak v 34 rokoch by si už mohla mať rozum. Čo je na tom zlé byť priemerná. Chudá si aj tak. Ja poznám dve anorektičky a vyzerajú otrasne, človeku je až zle sa na ne pozerať. To chceš radšej vyzerať jak zombie, aby sa mužom z pohľadu na teba obracal žalúdok ale hlavne, že nebudeš priemerná? Mala by si navštevovať dobrú psychologičku, problém máš len v hlave.

.........

Boze, zas Silvia. Ty fakt nemas ine starosti nez vahu a zradlo. Sa uvedom. 34rocna zenska a chovas sa ako 12rocna.

Biela.Kobra

Ja netuším, koľko centimetrov mám okolo stehna, ani okolo lýtka a ani mi na um nepríde, aby som si to šla merať. Som pekná, aká som, a basta. A okrem toho sú dôležitejšie veci v živote, centimeter hore-dolu.

Thethe

Mat tvoje problemy. Podla mna mas normalnu vahu aj miery.

Pre porovnanie ja mam 177cm a obvod stehna 56cm uz par rokov a vahu mam normalnu. Tak nestresuj a uzivaj si zivot :) btw kolko mas rokov?