Zapal sedacieho nerva

RNG

Milada, mne nemusis vysvetlovat, ako to boli pri kazdom pohybe, ja som cez to presiel.
A keby som sa nebranil, ako som uz popisal, tak by z toho bolo viacmesacne "liecenie" a praceneschopnost,
Len vykotulat sa z postele mi trvalo 10 minut najmenej !

milada236

RNG ja som myslela lieky v pripade, ak je bolest akutna a clovek sa nemoze pohnut ani milimeter, tam sa ti asi nechce cakat 4 dni, az akutna bolest ustupi, kto to nezazil v takejto faze, tazko pochopi, ze lahsie vziat pri tej akutnej injekciu, alebo liek a za pol hodku funguje bez bolesti ako sa trapit...Z dlhodobeho hladiska pomoze alternativa, ja som citala napr. ze z pohladu cinskej mediciny treba precistit nadoblicky pri podobnych potiazach.

RNG

Omyl, ja som ho zlikvidoval za 4 dni, zo stavu , ked som nevedel sa ani vykotulat z postele az po robenie drepov.
Pouzil som na to
kolostrum praskove, 2 x 15 gramov
monolaurin 2 x 10 gramov,
chaparal 2 x 1 gram
a miestne citral, vlastne lemon grass oil, co obsahuje okolo 75% citralu.
Samozrejme som tiez bral hromadu DHA na obnovenie virusami poskodeneho myelinu(nervove obaly) a to v prijemnej forme, tj trescej peceni balenej v trescom oleji, coho som za tyzden zjedol 2 x 300 gramov
A monolaurin som bral pre istotu este tyzden v davkach 2 x 5 gramov, aby sa mi to nedajboze nevratilo

milada236

tu ti nepomoze nic, len lieky na predpis, ak ti volnopredajny ibalgin nepomoze, co mne uz moc nepomaha, mavam to casto, tak len Voltaren tablety alebo Diklofenac. Davaju to aj injekcne u lekara alebo na pohotovosti. Tieto zapaly su velmi bolestive a nadlho.