Zapal okostnice alebo nie ?

Príspevok v téme: Zapal okostnice alebo nie ?
Lukáš 1337

Dobry den, chcem sa vas uprimne opytat uz zo zufalstva zacnem tak ze ,na pravej strane zub pred stolickou neviem kolkatka to je ma bolela moja zubarka mi tam dala liecivu vlozku a zacalo ma to nehorazne bolet pred vianocami 23.12 som bol na pohotovosti a tam mi zistili zapal okostnice tak mi rezali lice vytlacal som hnis no a na lavej strane na stolicke som mal tiez bolesti len ked som sa jazykom dotkol no a to mi pozrel zubar a tam mam zapaleny nerv tak mi tam dal tiez volaku vlozku na ten nerv na preliecenie proti zapalove ale tuto noc som sa zobudil na strasne bolesti prave tej lavej stolicky s tou vlozkou a aby nebolo malo aj tam si citim uz hrcu na lici a tvrdne ale neni tovna oko videt chcem vediet ci aj tam mam zapal okostnice alebo co :-( dakujem za kazdu odpoved

Periost

takto z opisu sa to neda povedat ci tam je zapal okostice alebo nie, ale vylucit sa to neda, pokial si pozorujete rastucu hrcku, jednym z priznakov je aj vyrazna bolest a hlavne na pohmat, tiez si skuste zmerat teplotu pri zapale sa zvysuje, a tiez ak ste si pozorovali zapach z ust, ktory sa vyskytuje pri hnisavych zapaloch tak by sme mohli uvazovat ze sa vam robi dalsi zapal okostice.