Dobrý deň .
Chcem sa spýtať ... mám ploský zadok a žiadne boky .
Nejak som si to nevšímala ale všetky moje spolužiačky majú zrazu veľké gulaté zadky ,velké boky a úzky pás .
Ja som všeobecne docela chudá ale moje spolužiačky tiež a tak som sa rozhodla že trošku priberem čo ale moc nepomáha pretože sa to ukladá akurát tak na brušku a tam kde to nechcem .
Niesú na to nejaké cviky alebo čo by som mala jesť ?
zadok a boky
no strava ti v tomto vobec nepomoze.kazda sme nejaky typ postavy.Ty si asi chuda ale rozdiel medzi bokmi a pasom nemas az taky vyrazny ako mozno niektore ine zeny.Ja som tiez tento typ postavy-je to tzv,sportovy typ postavy a mne sa to velmi paci.Nepacia sa mi velke zadky...Kazdopadne jedine co sa s tym da robit,je troska cvicit,ale necakaj nejake zavratne zmeny.Cvic na vyformovanie pasu-ked sa zuzi pas,tak aj zadok a boky zrazu budu aspon vyzerat vacsie.Napriklad dobra je aj obruč (take koleso,tusim hula hop sa to vola) co aj deti sa stym niekedy hravaju a krutit okolo pasa alebo potom nejake vytacanie trupu do stran.Ale myslim si,ze tvoje spoluziacky zase trapi ze maju velky zadok a troska ti ten tvoj zavidia :P