Candida Albicans - Xylitol

Príspevok v téme: Candida Albicans - Xylitol
neskusenaa

dobry den. smiem sladit aspon xylitolom??
prave som zacala s protikandidovou dietou, ale uz po dvoch dnoch mi je velmi tazko bez cukru... je to narocna dieta, nielenze som stale hladna, kedze nesmiem jest chlieb ani zemiaky a vlastne nic na co som zvyknuta, ale velmi mi chyba cukor. pochbujem ze to vydrzim. a hlavne, citam tu prispevky ze niektori to dali tie tri tyzdne a akonahle naskocili na normalnu stravu tak sa im kandida vratila. ludia, prosim, je to ozaj tak? lebo tak nebudem trpiet zbytocne. myslela som, ze ked ju vyhladoviem, tak umrie a bude pokoj. ved kazdy normalny clovek je muku a sladke a neznamena to ze sa u neho hned kandida premnozi.... ako to teda je?

RNG

Intenzivna proticanddova dieta trva len 2-3 tyzdne, potom sa mozes vratit k sacharidom, ale rozhodne v ovela mensich mnozstvach a brat mikrovlakniny a probiotika, inac sa ti to vrati, tj znova si candidu vypestujes
Ludia, co si myslia, ze sa mozu vratit k povodnej strave bez zmien su na velkom omyle.

Moireal

Xylitol mozes jednoznacne pouzivat. U mna je to najoblubenejsie sladidlo, lebo steviu bez pachuti sa mi objednavat nechce a piect s tym sa musis naucit, aj ked som minule nasla nejaku tabulku ako piect so steviovymi kvapkami.

Ja osobne na protikvasinkovu dietu neverim, podla mna ide len o nejake alergie alebo intolerancie, ktore mozu mat podobne dosledky ako pri kvasinke.

Je dobre nejest biely cukor a bielu muku celozivotne, zdravych nahrad za oboje je dost ale aj tie treba jest s mierou.

A este co sa tyka xylitolu, ja mam dokaz ze fakt zabija plesne. Ked som bola chora, velmi ma svrbeli a boleli usi. Kvapkala som si do nich zriedeny roztok xylitolu a pomohlo to, urychlilo sa mi vyzdravenie. Takisto pouzivam kvapky xclear, mavam aj casto upchaty nos, Tie kvapky vyborne uvolnuju nos a su bez chemie.

A je dobre, aj ked prestanes na tie plesne mysliet, lebo stale sa ti budu objavovat priznaky. Ono je to v podstate aj tak, ze ked mas toxinmi otravene telo, tak sa tam premnozi vselijaka pliaga, aj plesne, takze skor tu toxicitu treba odstranit a spolu s nou odstranis aj pricinu problemov. A tymi toxinmi sa myslia aj negativne myslienky. Vela stastia:)