Čítal som že ženy zvyknú flirtovať bez toho aby chceli niečo viac. Muži sú skôr takí že chcú aby z toho niečo bolo. Je reálne možné že žena flirtuje pohladmi, dokonca sa usmieva a robí to dlhodobo aj mesiace ale nič nechce ? Niečo podobné som zažil a zistil som že je vydatá a niečo podobné sa mi deje zase s inou už nejaky čas ale dopočul som sa že je vydatá. Obe tak 40 rokov ja som mladší. Je to tak že tieto ženské si iba dokazujú niečo cez mladých ?
robia to ženy bežne ?
Ak to robi vydata zenska tak to robi preto lebo si vyzaduje pozornost muzov. Zije uz v stereotype manzelstva a tak si chce dokazat ze je este ziadana aj inymi muzmi. Mnohe vydate zenske to robia a rajcuje ich dokonca by sa dalo povedat ze vlhnu pritom ak im taketo flirtovanie opatuje mladsi nezadany alebo aj zadany muz.
Ak to robia slobodne bez zavazkov tak ta je mozny aj nejaky ten vacsi zaujem nielen flirt teda ze mozno by to slo aj do vztahu ci nejakeho uletu, slobodne niesu nicim viazane lebo su slobodne a teda nikto im to vytykat nebude.
Nie nerobia to. Znudene vydate mozno ano a je rozdiel v tych pohladoch.
Ak je dlhsi a baba ta doslova hypnotizuje pohladom a opakuje sa to -mozes na nej vidiet ze je z teba hotova, tak sa jej minimalne pacis. /ja pritom dokonca aj vzdycham, ked som z chlapa hotova, ale to sa nestava casto.../
Ak je to len taky bezny, obycajny pohlad aj ked casty, vobec nic to nemusi znamenat.
Za mňa: Samozrejme. Aj keď sme šťastne vydaté, po svadbe sme neoslepli ani neohluchli. Požartovať so sympatickým mužom, pochváliť ho alebo uznať, že je príťažlivý, nie je žiadny hriech, rozhodne je to lepšie ako robiť zo seba sochu alebo namosúrenú ochechuľu.
Niekedy sa žena potrebuje odreagovať v práci a vytvoriť si tam zábavnú aktivitu, napr. flirt. Je to len sranda, nič viac, aby sa človek tešil do práce, že sa aspoň zabaví, keď už je tam ten stereotyp. Ak chceš niekedy niečo viac, naviaž normálny rozhovor a vtedy zistíš, ako to je.
čo ty vieš, možno tie ženské chcú niečo viac a neflirtujú len tak pre zábavu.
Za seba (tiež mám pred 40tkou) a kámošky čo poznám hovorím, že NIE, ženy to bežne nerobia.
A ty? Páči sa ti, keď ti vydaté ženské dávajú najavo záujem? Asi si ich neodmietol, tak sa "bavia".
Dve babky sa rozprávajú, jedna druhej hovorí: tá tvoja dievka sa teda dobre vydala. A to ako vieš??? Videla som tvojho zaťa ako čú.a na náš plot.
Pani, prečo ste si prestrelili koleno? Pýta sa doktor. Však ste mi povedali pán Dr., že srdce sa nachádza dva palce pod pr.níkom.
Na vyšetrení u urológa: no, nič Vám nie je, ste zdravý ako rybička, pro.tata je len trochu zväčšená. Pán Dr., to ma teší, ale mohli ste mi povedať pravdu do očí a nie do zadku.
V reštaurácii si jeden chlapík hovorí. Treba sa mi vy.rdieť, nepôjdem na WC, lebo ide hlasná hudba, tak budem p.dieť do rytmu, aby ma nebolo počuť. Po 15 minútach, keď si už uľavil, celý spokojný sa pozerá okolo seba, že ľudia na neho pozerajú nejako čudne. Potom si uvedomil, že on počúval hlasnú hudbu, ale na slúchadla.
Hovorí pani doktorovi, pán Dr. som si istá, že keď som tu pri Vás už 15 minút, tak ste si vôbec nevšimli, že som celý čas pri Vás p.dela, problém je s tým, že moje p.dy sú veľmi tichúčke. Po týždni Dr. hovorí tej pani. No, dobre, na Vašich dutinách sme popracovali, teraz popracujme trochu aj na Vašom sluchu.
Kapitán zakričí na vojaka. Vojak, nevidel som Vás dnes ráno na tréningu maskovania. Vojak na to: ďakujem za pochvalu, pán kapitán.
Jeden chlapík havaroval s autom. Zišiel dole kopcom, auto trikrát pretočilo, po havárii šofér vyšiel z auta a policajt na neho: Vám sa nič nestalo??? Nie. A pili ste pred jazdou? Samozrejme, že som pil, však nie som kaskadér.
Možné je všetko. Môžeme sa tak zabávať, niečo si dokazovať, lákať na seba pozornosť, niečo chcieť, aj nie...Sme aké sme!
hej robia a neustale. chcu pozornost.
Ja mam rovnaky problem v praci,golegyna ma 35r ja 30r a je vydata...ked sa stretneme tak sa na mna usmeje pripadne zmurkne,a nase pohlady sa dost casto stretavaju...ale nepripisujem tomu niaku velku vahu,skorej by som povedal ze sa snazi odreagovat od denodenneho stereotypu...