Samovraždy verejne/v súkromí - prečo?

Príspevok v téme: Samovraždy verejne/v súkromí - prečo?
červotoč

Jedna baba posielala odkaz na stránku, kde sa nejaký chalan údajne zabil pred webkamerou, aby to ľudia videli. Ja by som však čakala, že keď sa niekto naozaj chce zabiť, tak sa to bude snažiť urobiť tak, aby sa to dozvedelo čo najmenej ľudí.
Zaujímalo by ma teda nejaké psychologické pozadie tohto rozhodnutia, či to urobí verejne alebo v súkromí. Nerozumiem, či je v tom nejaký rozdiel - aký dôvod na také rozhodnutie mali a prečo to niekto vôbec chce zverejňovať.

Neriešte tu, prosím, prečo sa ľudia rozhodnú pre samovraždu a že to nie je správne.
A tobôž nie je normálne robiť či prezerať si takéto stránky, ale to by bolo na samostatnú tému.

hhh

Ja samozrejme nie som ziadny odbornik ale podla mojho osobneho nazora mal ten clovek problemy s tym, ze si ho ludia nevsimali. Mozno to pramenilo z detstva, ze nemal dost pozornosti, alebo sa proste citil osamotene a mal pocit, ze uz nikoho nezaujima. Kazdopadne tieto pocity museli byt asi velmi extremne, pretoze vacsinou to prave byva tak ako si napisala - ze clovek nechce aby sa o tom dozvedelo vela ludi. A ako som uz napisala, je to len moj osobny nazor.