Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je to normalne?

Príspevok v téme: je to normalne?
88777444alena

Co si o tom myslite? len tak ma zaujima aj iny nazor...

Priatel mi vycita ze nechodim na dobru vysoku skolu, podla neho je to smejd a robi zo mna uplnu nulu.. zatial len brigadujem ale uz aj toto mi naznacil ze budem prenho uplna nula ked nebudem pracovat v nejakej super firme, niekde na pocitacom v kancliku.. akokeby ocakaval ze ked skoncim skolu tak ze mi super praca hned spadne z neba samotneho.. proste sa citim taka ponizena viacmenej... a este minule ked som mu povedala ze sa mi naskytla moznost zamestnat sa tam kde teraz brigadujem tak som na nom videla ze dobre ze nevybuchol.. mam 2 brigady a chodim na denne studijum tak mi to prislo vhod sa radsej zamestnat a dokoncit skolu externe a potom si najst lepsiu pracu.. bolo by to pre mna jednoduchsie nez mat 2 brigady a este aj chodit do skoly.. a staram sa sama o seba rodicia mi nedavaju peniaze takze aj z toho hladiska.. no a vlastne ked som mu povedala ze by som asi nastupila do prace a keby nahodou nam to casovo nevychadzalo aby sme sa stretavali dost casto tak ci by sme nepouvazovali nad spolocnym byvanim aby sme teda mohli byt spolu normalne.. nepovedal to uplne takto presne ale ked to mam skratit tak akokeby povedal ze radsej sa so mnou rozide nez by si mal hladat nejaky byt (platit atd atddddd...).. on uz do skoly nechodi, zaraba dost penazi, sme spolu skoro 6 rokov.. a toto mi povie :) tak neviem uz... to aj ostatní chlapi zvyknu byt takí? ze chcu mat z partneriek nieco dokonale a idu sa posrat z toho keby nedajboze robila predavacku? ci to len moj je taky sebec sebecky?

Biela.Kobra

Ako tak čítam, tak všetko, čo máš, si dosiahla vlastnými rukami a vlastným rozumom. Určite nie si neschopná cipuška, ktorej treba všetko ofúknuť a položiť pred nos. Zvládaš dve brigády a ešte aj školu a máš triezvy pohľad na život. Tvoj priateľ ťa nemá za nič, ale nie preto, že ty za nič nestojíš, ale preto, že on je totálny blb. Kopni toho frajeríka do gulí, nech si nájde druhú, ktorá mu to bude trpieť. Dobrých chlapov pre teba jesto dosť.

Saška11

A just majú pravdu všetci tí, ktorí ti sem napísali, že žiješ vedľa totálneho chmuľa.
Veď on ti doslova dupe po sebavedomí a robí z teba neschopnú trúbu. Utekaj ty od neho, lebo sa pokojne môže stať, že časom v jeho spoločnosti tomu, že tou trúbou neschopmnou naozaj si, aj sama uveríš.

martinkoklingacik

dalsia co trpi vedla seba chuja no co hlavne ze dobre zaraba je uzasny ma uzasne skoly a uzasnu robotu... nezalezi na tom ze ta ma dievca uplne u prdele co je z tvojho prispevku uplne citit.. niekedy vas baby nechapem ale kazdy si je strojcom svojho stastia..

denisaf.

uff ked tu čítam niektoré témy normálne bohu dakujem že som nezadaná :) Tvoj frajer je tip človeka ktorý má zrejme veľmi lahký život a nedostal ešte od života po nose čo príde pokiaľ nezmení svoje správanie.. Je vidieť že má hodnoty niekde úplne v prdeli a nevie o čom je pravý život a pravé šťastie .Keby mne frajer povie že sa somnou rozíde radšej než aby sme spolu bývali tak by som mu normálne povedala nech ide kade lahšie. On by potreboval takú frajerku ktorá by ponižovala jeho poukazovala by na jeho nedostatky proste a ked sa on nezmení ver že takú dostane :) Každý vo svojom živote pocíti na vlastnej koži ako sa chová to sa mu vráti :) Karma je zdarma :)

smilova

A tvoj priatel skoncil skvelu vysku s vyznamenanim, teraz pracuje v skvelej firme a ma skvele konicky. Len svoju frajerku asi nepovazuje za skvelu...
Dokazes v tomto vztahu premyslat o nejakej buducnosti? Ako sa citis? ( To je dolezite pre teba, co vsetko si schopna znasat a ako si vztah predstavujes.) Si stastna ? S tvojou skolou, brigadou, tvojim zivotom okrem partnera? Rozpravala si sa s partnerom o tom, co ta zranuje?

mam56

Trochu mi je ľúto, že som tu tak včera hromžil, ale možno nebolo od veci (dať si jedno poldeci), že som to tak otvorene povedal.
You have performed yourselves today, I will perform tomorrow myself more:-) I am the best. Do not forget:-)

Bandolera

Ste spolu 6 rokov a on ti naznaci, ze ked budes chciet s nim byvat, tak on sa s tebou radsej rozide... To naco si s takym chujom? asi len zo zvyku nie? Sak s nim si nic nemozes planovat do buducna, a este ti pomaly bude urcovat, ze co mas/nemas studovat? Pocitam, ze keby si (cisto teoreticky a bez ohladu na to , ze chodis do skoly) za nim dosla, ze cakas dieta, tak ta nekompromisne posle na potrat...

mam56

Neviem, či to je alebo nie je u vás normálne. On je na teba tvrdý, tak môžeš byť na neho aj ty, ale sprav to premyslene. Napr. poza jeho chrbát zariaď takú vec, aby prišiel o prácu. Musíš ho pred jeho šéfom očierniť a potom uvidíš, aký bude kľudný:-) Napr. sa s ním dohodni, aby ho prepustil a potom o mesiac, aby ho znovu zobral a ty ho budeš upokojovať a liečiť. Do smrti ti to nezabudne, ako ho máš rada.
Pre každého je normálne niečo iné. Ja si napr. myslím, že od určitého veku musí každý na niečom fičať. Proste každý musí mať svoje obľúbené zvieratka a svoje závislosti. Jest toho dosť na výber.
A už sľubujem, že tu nebudem šintirkovať. Budem hovoriť svoje názory len so servítkou na ústach.
Niekto mi vyšiel v ústrety, tak som šťastný ako blcha pod chrastou. Jáj, tak sa teším.
I love you:-)