Co si o tom myslite? len tak ma zaujima aj iny nazor...
Priatel mi vycita ze nechodim na dobru vysoku skolu, podla neho je to smejd a robi zo mna uplnu nulu.. zatial len brigadujem ale uz aj toto mi naznacil ze budem prenho uplna nula ked nebudem pracovat v nejakej super firme, niekde na pocitacom v kancliku.. akokeby ocakaval ze ked skoncim skolu tak ze mi super praca hned spadne z neba samotneho.. proste sa citim taka ponizena viacmenej... a este minule ked som mu povedala ze sa mi naskytla moznost zamestnat sa tam kde teraz brigadujem tak som na nom videla ze dobre ze nevybuchol.. mam 2 brigady a chodim na denne studijum tak mi to prislo vhod sa radsej zamestnat a dokoncit skolu externe a potom si najst lepsiu pracu.. bolo by to pre mna jednoduchsie nez mat 2 brigady a este aj chodit do skoly.. a staram sa sama o seba rodicia mi nedavaju peniaze takze aj z toho hladiska.. no a vlastne ked som mu povedala ze by som asi nastupila do prace a keby nahodou nam to casovo nevychadzalo aby sme sa stretavali dost casto tak ci by sme nepouvazovali nad spolocnym byvanim aby sme teda mohli byt spolu normalne.. nepovedal to uplne takto presne ale ked to mam skratit tak akokeby povedal ze radsej sa so mnou rozide nez by si mal hladat nejaky byt (platit atd atddddd...).. on uz do skoly nechodi, zaraba dost penazi, sme spolu skoro 6 rokov.. a toto mi povie :) tak neviem uz... to aj ostatní chlapi zvyknu byt takí? ze chcu mat z partneriek nieco dokonale a idu sa posrat z toho keby nedajboze robila predavacku? ci to len moj je taky sebec sebecky?