Vypadávanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov
em.99.06

Dobrý deň, chcem sa popýtať na problematiku vypadávania vlasov. Viem, že nastáva pri rôznych zdravotných problémoch apod., no pokiaľ ja viem, žiadne takéto zdravotné problémy momentálne nemám. Som dievča, mám 16 rokov. Takmer celý život som mala vlasy krátke, vo veku 12-14 som mala pixie strih. Práve v štrnástich som sa rozhodla nechať si vlasy narásť - pekne dlhé. Vtedy som mala neuveriteľne husté, hrubé (až tvrdé) vlasy, dosť aj suché. Toto trvalo asi rok. Ďalší rok som si začala všímať, že mi dosť vypadávajú, hlavne pri umývaní a fénovaní, keď som ich musela zbierať z umývadla v takých menších chumáčoch, taktiež mama (krátkovlasá) začala spomínať, že sú všade po dome moje vlasy. Teraz mi z vlasov, ktoré sú trochu dlhšie ako po plecia, zostáva možno 50-60% a začínam byť každý deň nervóznejšia a nervóznejšia. Vlasy si umývam 2x za týždeň, fénujem, nefarbím, žehličku/kulmu použijem možno raz za mesiac. Beriem DonnaHair Forte už asi 5-6 týždňov, no výsledky nevidím. Prosím, pomôžte.

Melek

kup si Revalid a po jedle 2-2-2 tbl. uvidis zmenu... lebo ja som vyskusala vsetke tieto dona hair, das gesunde, haarvital, a co ja viem ake vsetke mozne... jedine Revalid..

Kamelliya

Ahoj, od ypadavania vlasov a spevnenie vlasov velmi dobre pomaha prirodny sampon Posejvlas s ligurcekom lekarskym. Da sa kupit na trhu, najlacnejsie ho predava Sibircanka

Kýčera

Máš 16, môže to byť aj hormonálna záležitosť, nejaký fókus v tele,...Už tu máš dobrú radu Katsy, tak ju využí.

daniela77

Ja na vlasy používám Victoria beauty keratin ampule proti vypadávaniu vlasov. Je to veľmi individuálne takýto problém, ale mne to veľmi pomohlo.

helka951

mne pomohli tabletky amitamin® arthro360, vlasy mi zacali padat z nicoho nic, ani stres som nemala, skusila som donnuhair, ziadny vysledok z nej, tieto tabletky mi padanie zastavili a vlasy su o nieco hustejsie, uzivam ich preventivne.

mam56

Podľa mňa ti vlasy vypadávajú preto, lebo si preťažená. Neviem, či veľa študuješ alebo cvičíš? Podľa mňa je to len preto!
Ak by som to mal poňať z iného crazy uhla pohľadu, tak tvoja Či je v tvojich energetických kanáloch niekde čiastočne zablokovaná. Ono sa to upraví aj samo, ak si dáš pauzu a ak nie, tak choď za niekým, kto tie kanály prečistí, resp. prefúkne tak ako dýzky v karburátore:-)
Neviem ako je napr. možné, že môj o dosť mladší brat už nemá pomaly ani jedného vláska a ja mám vlasy husté ako keby som ich pestoval ako nejaké kvety. Pritom je tiež dosť inteligentný, čiže nemôžem na neho povedať, že múdra hlava osiveje a hlúpa oliseje:-)

Katsa

5-6 týždňov nie je tak veľa na to aby si videla nejakú zmenu. Ja som mala taký istý problém s vypadávaním ako opisuješ, ale väčšinou to prišlo buď po silnom stresovom období (maturita, štátnice) alebo po farbení.
Brala som aj to čo ty a používala som aj šampón Revalid, účinky prišli po troch mesiacoch a vlasy prestali vypadávať a boli aj zdravšie. To píšu aj v príbalovom letáku, 5-6 týždňov je naozaj ešte málo.
Ďalej vlasy viac vypadávajú na jeseň a v zime, takže netreba hneď panikáriť (to mi povedala doktorka), rovnako vypadávajú keď máš málo železa (tak mi zistili, že som anemická), preto ak si nebola na preventivke, je najvyšší čas si dať urobiť krvný obraz. A ešte niečo som ti chcela napísať, ale už si nespomeniem. A nesmieš si to všímať, tiež som tomu venovala veľa pozornosti, ale keď nebudeš každý deň rátať koľko ti vypadne tak to naozaj pomôže. Možno to máš aj zo stresu. A radím ti ostrihať sa, mne tiež vypadávali keď som mala dlhšie, preto som sa ostrihala a ono sa to s liekmi a šampónom zlepšilo.