Vypadávanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov
em.99.06

Dobrý deň, chcem sa popýtať na problematiku vypadávania vlasov. Viem, že nastáva pri rôznych zdravotných problémoch apod., no pokiaľ ja viem, žiadne takéto zdravotné problémy momentálne nemám. Som dievča, mám 16 rokov. Takmer celý život som mala vlasy krátke, vo veku 12-14 som mala pixie strih. Práve v štrnástich som sa rozhodla nechať si vlasy narásť - pekne dlhé. Vtedy som mala neuveriteľne husté, hrubé (až tvrdé) vlasy, dosť aj suché. Toto trvalo asi rok. Ďalší rok som si začala všímať, že mi dosť vypadávajú, hlavne pri umývaní a fénovaní, keď som ich musela zbierať z umývadla v takých menších chumáčoch, taktiež mama (krátkovlasá) začala spomínať, že sú všade po dome moje vlasy. Teraz mi z vlasov, ktoré sú trochu dlhšie ako po plecia, zostáva možno 50-60% a začínam byť každý deň nervóznejšia a nervóznejšia. Vlasy si umývam 2x za týždeň, fénujem, nefarbím, žehličku/kulmu použijem možno raz za mesiac. Beriem DonnaHair Forte už asi 5-6 týždňov, no výsledky nevidím. Prosím, pomôžte.

girku

me na vypadavani vlasu dobre funguje specialni serum z Lekarna Lemon www.slevokurzy.cz , po mesici pouzivani vypadavani prakticky prestalo a hlavne citim znatelne hustejsi mnozstvi vlasu.

envelin

Ja osobne si nemyslím, že nejaké produkty a prípravky na to "určené" vedia aj reálne pomôcť. Tam je to proste o strave, cigaretách, alkohole, to mi nikto nevyhovorí. Ak má niekto takýto životný štýl, tak sa nie je veľmi čomu diviť, že má aj s vlasmi problémy.

rozmaria83

ja si kupujem od vitariana amitamin® Hair Plus a davam kuru ked potrebujem, donnahair mi vobec nepomohla ine som neskusala dobry mi je tento amitamin

Melek

kup si Revalid a po jedle 2-2-2 tbl. uvidis zmenu... lebo ja som vyskusala vsetke tieto dona hair, das gesunde, haarvital, a co ja viem ake vsetke mozne... jedine Revalid..

Kamelliya

Ahoj, od ypadavania vlasov a spevnenie vlasov velmi dobre pomaha prirodny sampon Posejvlas s ligurcekom lekarskym. Da sa kupit na trhu, najlacnejsie ho predava Sibircanka

Kýčera

Máš 16, môže to byť aj hormonálna záležitosť, nejaký fókus v tele,...Už tu máš dobrú radu Katsy, tak ju využí.

daniela77

Ja na vlasy používám Victoria beauty keratin ampule proti vypadávaniu vlasov. Je to veľmi individuálne takýto problém, ale mne to veľmi pomohlo.