Robim same chyby

Príspevok v téme: Robim same chyby
Chanry25

Pracujem v pravnej oblasti a vobec sa mi nedari, mam pocit akoby to od zaciatku nebolo pre mna. Robim same chyby, som nevsimavy, aj ked sa snazim, pat krat si vsetko precitam, sustredim sa ako sa da, ale vzdy ked to po mne niekto kontroluje su tam chyby, alebo som si jednoducho nieco velmi dolezite nevsimol. Citim sa hrozne, vsetci uz na mna zazeraju a ohovaraju ma. Problem je ze neviem kde je chyba, velmi sa snazim, skutocne si vsetko pozorne precitam a potom ked som si isty ze tam naozaj nic nie je tak to poslem dalej a vzdy sa tam este najde nieco co som prehliadol. Myslel som ze su take len zaciatky ale uz to je siedmy mesiac a som z toho hrozne nestatny. Najradsej by som so vsetkym skoncil, keby ste len vedeli ako hrozne sa kvoli tomu citim. Je mi az do placu z toho vsetkeho a zacinam sa bat chodit do prace ze co zas pokaslem....

Mayaaaa24

Viem presne ako sa cítiš, rovnako robím na právnom oddelení a odvtedy, čo som tam som narobila toľko chýb, že ma to ešte viac udupáva do mojej depresie. Neviem ako s tým bojovať, neviem ani ako mám premýšľať aby som to tak neriešila, lebo tie chyby sú každý deň a niekedy sú dosť veľké. Snažím sa ich nerobiť, dávam si pozor, ale aj tak za mnou niekto príde, že som zas niečo pobabrala :( je to strašné a hrozne si to beriem. Bojím sa hlavne, že je vo mne nejaká chyba, že som proste nešikovná a zamestnávateľ bude so mnou večne nespokojný :(

Chanry25

Kiki123: viem, ale tie chyby sa stále opakujú a som z toho veľmi nešťastný... aj dnes... čo som mohol som pokazil.... cítim sa hrozne....

Kiki123

Keď sa budeš stále báť, že nejakú chybu spravíš, tak tie chyby budeš robiť stále. Každý robí chyby. Musíš si veriť. Nejde všetko hneď, musíš si veriť. Ja som tiež spravila veľmi veľa chýb. Tolko som sa bála že ich spravím, že som ich robila stále. Tiež nejde všetko hneď...musíš si povedať, že aj snaha sa cení. Že to že to nevyšlo, nevadí...snažil si sa a vieš že sa chceš zlepšiť, tak to nevzdávaj...

Severka

Ahoj

Presne to isté čo prežívaš ty prežívam aj ja. Ale Robiť chyby je ľudské a každý človek robí chyby. Ale niektorí ľudia tomu nechápe a sú hnusní.

Severka

Ahoj

Presne to isté čo prežívaš ty prežívam aj ja. Ale Robiť chyby je ľudské a každý človek robí chyby. Ale niektorí ľudia tomu nechápe a sú hnusní.