Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bývalý priateľ

Príspevok v téme: Bývalý priateľ
Daniela8520

Ahojte. Chcela by som sa vás spýtať na váš názor čo sa týka môjho bývalého. Chodili sme spolu rok. Rozišli sme sa no po rozchode sme sa ešte pár krát stretli potom sme sa prestali úplne kontaktovať neskôr asi po dvoch mesiacoch ma začal kontaktovať a behom mesiaca to vyzeralo tak, že budeme opäť spolu.Pár krát sme sa stretli. Lenže zrazu ostal úplne chladný. Keď som sa ho potom pýtala že ako to vlastne je, pohádali sme sa a zablokoval si ma. Vravel že je citovo labilná osoba. Viem že to možno vyznie ako príbeh 15 ročných, ale mám 20. Myslíte si že je tam ešte šanca že sa znovu skontaktujeme?
Píšem preto,lebo aj napriek tomu že ubehol už dáky čas, stále ma to trápi. Ďakujem za váš názor. :)

Timea1timea

Z toho čo si napísala mám pocit, že tvoj ex nevie sám čo chce, nie ešte aby si to vedela ty (čo chce on).
určite mi jeho správanie príde ako nedospelé, nerozhodné.
1. možnosť pre teba - nerieš, počkaj, či a ako sa to celé vyvinie. (Moja rada - túto možnosť by som si nevybrala).
2. možnosť - čas zahojí všetko. Pusť ho z hlavy, teš sa zo života ako sa na mladú babu patrí a nechaj si srdce otvorené pre toho, kto vie, čo chce. Vzťah s týmto bývalým už nerieš. (Odporúčam túto možnosť).
:) Všetko dobré!