Mám 17 rokov a už od augusta mám neskutočné migrény. Brala som totiž HAK a krvácala som z toho celý mesiac, potom som ju vysadila. Bola som u nerologičky, tá povedala, že to môže byť aj z toho alebo aj z toho, že nosievam tašku stále len na pravom pleci a mám asi stuhnuté svalstvo. Brala som na to lieky a všetko bolo ok. Avšak od začiatku decembra sa bolesti vrátili a ja už som zúfalá. Normálne tabletky na bolesť mi už nezaberajú. Neviem, ako to ďalej vydržať, neviem už poriadne, aký je deň bez bolesti hlavy. A najviac to bolí na pravej strane hlavy. Budem musieť ísť zase k neurologičke, ale neviem, aké vyšetrenie by som mala žiadať. Spravila mi len EG a z toho zistila akurát to, že ma hlava naozaj bolieva. Príčina a dôvod bolesti je mi stále neznáma. A už fakt neviem...
Už nevládzem, mám neustále bolesti hlavy
Pytaj sa na CT-ko a nehapem preco to tvoja doktorka dalej neriesi aj mna bolieva hlava dost casto ,ale ja to mam z krcnej chrbtice.Musis na lekarov tlacit moja ,lebo oni to riesit nebudu.
Skús tasku nosit na druhej strane a uvidis sama ci to je z toho alebo nie. Mne osobne a migrenu vudy pomohol kamilkovy caj s medom