Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj byvaly ma uz novu priatelku

Príspevok v téme: Moj byvaly ma uz novu priatelku
Miska 156

Neviem sa zmierit s tym ze moj byvaly ma uz novu priatelku..uz je to takmer rok, co sme sa rozisli, no ostali sme v kontakte a niekolko krat to vyzeralo ze sa dame znova dokopy..ja som si to velmi zelala, no nakoniec sa tak nestalo a nedavno som sa dozvedela ze uz ma inu..Viem ze je hlupe a nezmyselne to riesit, ale neviem sa zmierit s tym ze uz je s nou, to co bolo kedysi medzi nami ma uz pre inu a postupne sa u nich rozvinie laska, povie jej ze ju ma rad, ja uz prenho niesom nic,atd, tieto obrazy ako su spolu stastni sa mi doslova tlacia do hlavy a nicia ma..ja viem ze ho nevlastnim a mam mu dopriat stastie v novom vztahu, ale nedokazem to, je mi hrozne :((

Topper

Mám pocit z tvojich viet, že to ukončil on a asi si bola na chybe viac ty. Ja som na tom teraz podobne ale zo strany tvojho priatela. Svoj vzťah som ukončil z dôvodu jej ignorácie riešiť problémy a iné veci. Neboli sme spolu krátko a pár mesiacov som sa takto zožieral myšlienkami či som spravil dobre, ako ju dostať spät a pod. Dostal som sa z toho tým, že som prestal na to myslieť, zrušil úplne kontakt. Cesta zvaná ´´Zíde z očí zíde z mysle´´ Mysli pozitívne, na iné veci, venuj sa svojej rodine. Teraz mi do cesty prišlo nové dievča ktoré je tiež poučené z predošlého vzťahu. Verím, že aj na teba tam vonku niekto čaká. Ludia už pomaly zabúdajú čo je úcta, nevážia si už pomaly nič a tak tie vzťahy aj tak vyzerajú.

Kýčera

Miška, zmieriť sa s tým raz budeš musieť, čím skôr sa tak stane, tým lepšie pre Teba. Teraz je už neskoro, už to nerieš! To si mala urobiť vtedy, keď si bola s ním vo vzťahu. Niekedy koniec je skutočne konečný a hoci je bolestivý, prináša aj nový začiatok. Nezabudni, že za každým mrakom sa skrýva slnko. Tak mu dopraj šťastie, aby si aj Ty raz mohla byť šťastná.

MrsShpock

Miska a co teba do toho ze on ma novu priateľku? Vsak ste sa rozisli on zije svojim životom a ty tuez. On moze robit co chce a ty tiez. On ma pravo dalwj zot a byt stastny s inou a ty tiez. Preco si nenajdes chlapa?

Kýčera

Pán Debil 56, es tut mir leid, was soll ich Dir jetzt sagen : "Dein Deutsch ist sehr, sehr schlecht! Man sollte meinen, da3 Du ein gewohnlicher Prahler bist!"

pánDebil56

Ja svojim bývalým doprajem, nech si nájdu čím skôr partnerov, aby bola o to menšia šanca, že s nim opäť dám dokopy. Ja sám seba len tak hocikomu nedoprajem. Mám sa radšej, že všetko ostatné. Záleží mi v prvom rade na sebe a až potom sú všetci ostatní.
Taký treba byť a nie príliš emotívny. Inak povedané: s.ať na všetkých:-)
www.youtube.com
Mám sem tam aj svetlé chvíľky v rámci svojej viery (v prvom rade v seba). Sú to tzv. altruisticko-el.-konvulzívne chvíľky poézie v mojej hlave:-)
Obraznejšie povedané: je to skvelý pocit sedieť na koni a občas hodiť nejaké drobné na zem, nech si ich pozbierajú:-)
Asi ma ešte neopustili maniere z mojich predošlých životov.
Vraj som žil na dvore v Severnom Nemecku. Ich weiss nicht, ich weiss wirklich nicht, warum ich so gut in der deutschen Sprache bin, alles bis ins kleinste Detail:-)
www.youtube.com

Mesačný princ

Ak mu to nepraješ, tak to znamená len jediné a to, že ho nemiluješ!

a na to, či si ho niekedy milovala si daj odpoveď sama.

Láska totiž nie je nikdy sebecká...len ľudia sú egoistickí

normalkaa

tak bohuzial toto je zivot.Proste bude to boliet da sa povedat tak trosku navzdy.Aspon ja som taka vzdy bola,ze ked som videla byvalych s uz novou priatelkou citila som sa mega pod psa,hlavne ked ja som nikoho vtedy nemala.Ale aj ked som mala tak vzdy to aj tak akokeby stvalo vnutorne.Teraz uz mam vlastnu rodinu ale to ako ma tieto veci stvali si uplne pamatam dodnes.Samozrejme je velka kravina ze ste spolu v kontakte,iba si tym ublizujes,Hlavu hore a jednoducho to treba pretrpiet,aj ked druhemu sa to lahko hovori,ale bud si ista ze to preboli a bude to lepsie

tess

chyba bola, že ste ostali v kontaktne ak si nebola s rozchodom zmierená a stále ho mala rada, takto si si stále robila nádeje a takto si už mohla byť z najhoršieho vonku. Moja rada je prerušiť kontakt, vymazať zo života.