Ahojte chcem sa spytat ci je mozne aby som bola tehotna ked mam viacero priznakov tehotenstva lenze problem vznika tam ze sex som mala naposledy pred pol rokom a menzes mi meska len 4mesiace
SOm v otm alebo nie??
moja kamaratka mala normalne menstruaciu po nechranenom styko tri mesiace a na stvrty to nedostala a ked isla ku gynekologovi,tak jej povedal, ze prave je v stvrtom mesiaci,takze ja verim tomu, ze aj ked mas menzes, nemusi to znacit, ze nie si v tom. Ona ho mala sice trosku slabsi, ale mala a vidis, predsa cakala babo a na vsetko uz bolo neskoro ani o tom nevedela
Coze? tak tomu nerozumiem to sa naozaj moze stat? Ako sak pri menstruacii sa predsa odlupne sliznica a navyse aj po usadeni vajicka nastane zmena hormonov ako sa to moze stat?
odpoved: www.vestirna.com
tili... niektore zeny az do 4 mesiaca nevedeli, ze su tehotne... v pohode si fungovali ako stale... mali aj menzes... a zrazu to neprislo a u gyndosa sa dozvedeli, ze uz 4 mesiace nosia dieta pod srdcom...
Myslim ze ak si mala od vtedy dvakrat menstruaciu tak by to nemalo byt mozne. Krvacanie sa moze objavit iba vynimocne v tom pripade ak sa vajicko zahniezduje do sliznice, ale ak si mala dvakrat tak by to nemalo byt. Nemoze ti iba vynechavat menzes, take hormonalne poruchy su bezne...
MALUCKA AKE MAS PRIZNAKY????.....
(skus ten test)
a dokedy chces cakat ? ved ak si tehotna, uz je na vsetko ine neskoro -o chvilu to uvidi kazdy. Robila si si tehotensky test ? Naber odvahu a vecer si sadni s mamou.
NO A AKE MAS PRIZNAKY VED PODLA TOHO BY SOM TI NAPISALA...
ved prave pre moj vek sa s tym nechcem nikomu priznat mam 15
ked LEN 4 mesiace..tak pomaly cakaj prve pohyby