Dobrý deň,asi pred štyrmi mesiacmi mi zubárka robila koreňový kanálik na prednom zube.Zub ma vtedy strašne bolel,aj keď bol mŕtvy.Tak mi ho vyvŕtala a urobila výplň,prestal bolieť.Asi o týždeň sa mi nad zubom urobila taká hrčka ktorá na dotyk bolela,nemala som však čas to riešiť,tak som to nechala tak a hrčka zmizla.Teraz po štyroch mesiacoch sa mi zase objavila,ďasná mám úplne červené a neprestáva to bolieť ani po tabletkách od bolesti.Bolí ma líce,oko,celá ľavá strana.Viem že teraz po sviatkoch v ordinácii svoju zubárku nenájdem.Poraďte mi prosím čo si mám na to dať.Ďakujem
Hnis ďasien
Vyplachy roznymi antibakterialnymi tu samozrejme pomozu, ale na hnisanie v ustnej dutine som viackrat pouzil metodu iontoforezy striebra, ktora hnisanie zastavi velmi rychle. Pozri na temu okolo toho na Google.sk pod mojim nickom a slovom zapal hnisania a striebro.Staci pouzit aj malu 3 voltovu bateriu(gombik), kde na plus zapojis strieborny predmet, ktory si prilozis na miesto hnisania a minus drziz v ruke
Tak uz mat to napadlo ta vodicka sa volala HERBADENT.
Nato ti nic nezaberie bohu zial,jedine zubar vycistit a antibiotika musis nejako vydrzat.Ale ma este napadlo ze raz som na zapal dasien kupovala taku vodicku ,teraz neviem ako sa volala ,ale bolo to take prirodne anestetikum .Trocha z toho polavilo ,no drzimti palce a nejako to vydrz.
No len dneska je nedeľa,to asi nevydržím do zajtra. Už mi to aj opuchlo.
Ahoj leniva kup si repikovy cajik ten mne vzdy pomohol na zapalene dasne alebo vyplachy florsalvinom - tinktura zo salvie a poctivo si vyplachuj usta viackrat denne