Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnis ďasien

Príspevok v téme: Hnis ďasien
Leniva

Dobrý deň,asi pred štyrmi mesiacmi mi zubárka robila koreňový kanálik na prednom zube.Zub ma vtedy strašne bolel,aj keď bol mŕtvy.Tak mi ho vyvŕtala a urobila výplň,prestal bolieť.Asi o týždeň sa mi nad zubom urobila taká hrčka ktorá na dotyk bolela,nemala som však čas to riešiť,tak som to nechala tak a hrčka zmizla.Teraz po štyroch mesiacoch sa mi zase objavila,ďasná mám úplne červené a neprestáva to bolieť ani po tabletkách od bolesti.Bolí ma líce,oko,celá ľavá strana.Viem že teraz po sviatkoch v ordinácii svoju zubárku nenájdem.Poraďte mi prosím čo si mám na to dať.Ďakujem

RNG

Vyplachy roznymi antibakterialnymi tu samozrejme pomozu, ale na hnisanie v ustnej dutine som viackrat pouzil metodu iontoforezy striebra, ktora hnisanie zastavi velmi rychle. Pozri na temu okolo toho na Google.sk pod mojim nickom a slovom zapal hnisania a striebro.Staci pouzit aj malu 3 voltovu bateriu(gombik), kde na plus zapojis strieborny predmet, ktory si prilozis na miesto hnisania a minus drziz v ruke

adka///

Nato ti nic nezaberie bohu zial,jedine zubar vycistit a antibiotika musis nejako vydrzat.Ale ma este napadlo ze raz som na zapal dasien kupovala taku vodicku ,teraz neviem ako sa volala ,ale bolo to take prirodne anestetikum .Trocha z toho polavilo ,no drzimti palce a nejako to vydrz.

Poradkyna9

Ahoj leniva kup si repikovy cajik ten mne vzdy pomohol na zapalene dasne alebo vyplachy florsalvinom - tinktura zo salvie a poctivo si vyplachuj usta viackrat denne