Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cviky na zadok

Príspevok v téme: Cviky na zadok
Luna77

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, že ak chcem schudnúť zo zadku, musím robiť drepy? Kamoška, ktorá aktívne športuje, aj mojich pár známych, hovorí, že len tak sa dá schudnúť zo zadku. Ale ja drepy robiť nemôžem. Od mala mi praská v kolenách, asi je to dedičné, keďže praská aj mojej mamke a babke a raz ma seklo v kolene tak, že som ani nemohla chodiť po schodoch. Poradili by ste mi prosím nejaké cviky na zadok? Ďakujem

cvikynazadok

vyber si napriklad z mnozstva cvikov tu :

www.youtube.com

ale pozor, niektore cviky na zadok ti ho zvacsia - sice spevnia ho, ale mensi nebude.
Su tam aj cviky na zmensenie, treba hladat, skusit a odsledovat. Jasne ze zmena stravy musi byt. Zabudni na sladkosti, mucne veci a mastne jedla.

taktonejde

schudnut LEN zo zadku alebo LEN z brucha alebo LEN z neviem coho sa neda.Vzdy ked schudnes tak schudnes celkovo.Cize treba ratat s tym ze ked schudnes tak schudnes aj zo zadku aj z prs a podobne.Cize ak upravis jedalnicek kedze 80% uspechu je prave v stravovani sa ,tak schudnes aj zo zadku.Cvicenie je skorej na spevnenie.Ak ti teda robia problemy drepy,mozes skusit chodzu po schodoch alebo opakovany vystup a zostup na vysoky schod a naspat.Samozrejme aj chodza posilnuje trocha zadok,ale ak tuzis schudnut tak treba v prvom rade zmenit stravovanie.