Malé prsia

Príspevok v téme: Malé prsia
MončaPN

Ahojte.
Mam 23 rokov a mam mensie prsia (1), a tuzim do leta po ich zvacseni.

Na plastiku ku chirurgom by ma nedostal nikto a ani na nu nemam financie, preto hladam inu cestu.
Co som hladala na nete, tak existuju rozne ine moznosti, no najjednoduchsie sa mi zdaju tabletky. Podla informacii na strankach napriklad tu www.male-prsia.sk to naozaj pomaha.

No nerada by som brala nieco uplne zbytocne - aj ked to je ze vraj uplne prirodne.
Mate s tabletkami alebo niecim co naozaj pomaha skusenosti ? Poradite ?

Dakujem, Mona

mam56

Pre malé prsia by som s ňou zostal, ale pre kurací mozog nie. Aj mozog sa dá zväčšiť??? Mne povedal môj Dr., že najnovší spôsob liečenia depresie je tzv. de-kapitácia, že keď chce, tak ma môže objednať, tak som sa na to dal. Budem rád, keď sa už z tých depresií uzdravím.
Zajtra idem na ten, že vraj, bezbolestný zákrok, na chirurgiu. Už teraz sa na to veľmi teším.

mam56

Ja som raz svojej žene povedal, že drahá, kebyže mám o tri cenťáky viac, tak som KRÁĽ a ona mi na to hovorí: a kebyže máš o tri cenťáky menej, tak si KRÁĽOVNA.

torpédo56

Ja som bol raz kupovať svojej ex, keď sme boli spolu, podprsenky. Ona má len jednotky. Prišiel som za tým Číňanom, čo mi stále predáva tie značkové švajčiarske hodinky a povedal som mu, že potrebujem podprsenky pre svoju ženu, jednotky.
A on na mňa: vaša ženka mať tak malá lentilka pod kobercom???:-)

verutaktak

Kup si pushup podprsenku aj plavky a nikto ani len nebude tusit ze mas 1. To viem z vlastnej skusenosti,a vela muzom sa pacia male prsia takze myslim ze si vo vyhode. Staci kupit spravne spodne pradlo a si hviezda :-P

freeminder

Monca> skus neriesis! fakt by som ten cely kozmeticky a esteticky priemysel poriadne nakopal niekam. Zeny ste krasne, samozrejme komplexami trpia vsetci, aj ja :) ale operaciu radsej nie. Najdi si muza ktoremu sa budes pacit a mas po probleme, a za usetrene chodne na dovolenku a ... no ved vies :)!