Ahojte, skusim to co najstrucnejsie.
Nasiel som novu pracu pred par mesiacmi a musel som si vela odrobit, plus potreboval som si nieco dokoncit do skoly kedze sa hlasim na VS... a takto sa dal do uzadia priatelku. Neuvedomoval som si to lebo som si chcel vyriesit svoje veci, vedel som ze toto obdobie odznie a ze to bude ako predtym. Ale ona to tak necitila, nasla si kamarata s ktorym si pise a par krat s nim bola von.. no a potom vsetkom som z nej vytiahol ze jej chyba kontakt a pod. Potom mi nadelila ze nevie kam stymto vztahom dalej (2,5 r) lebo som jej prvy a ona si chce nieco este zazit... zaroven ale si sama uvedomuje ze si dobre rozumieme nikdy sme sa nepohadali a je tam nejaky zaklad tak nechce stratit mna kvoli zabave...a hlavne nevie co chce...teraz sa to trosku upokojilo lebo mame sa stale radi ale mne to proste spochybnilo celi vztah... proste mam v hlave chrobaka co dalej, ci to stoji za to alebo nie... ci mam bojovat alebo nie...aj dovera voci nej mi padla ani neviem preco.. tak ak ste zazili nieco podobne tak piste..dakujem