Cital som ze vcera ci predvcerom spachali samovrazdu 2 ci 3 ludia v nr kraji.
Myslite ze je to jeden aspon bol tu srispievajucich?
V kazdom pripade vsetko dobre v novom roku vsetkym depkacom vratane mna.nech vydrzime aspon tento rok :)
Novy rok 2016
Ja som len myslel ked gu citame tie prispevky o ludoch prispievame aj my atd...ze mozno to bol niektori z nas nic viac...
A tych spoluobcanov mi ani nespominaj...lepsi priklad nemas? To by som mal potom uz len depky...
Ja co viem ze ist juznejsie mi prospeje..cim blizsie k stredozem moru..(nie samy juh talianska :) ked som prebyval jeden cas juznejsie pasmo resp. Juzny balkan depky som nemal.ako keby som bol viac "doma". Veselsi ludia, humorni, peniaze boli pouzivane na minanie nie na setrenie a vytvaranie obav o dalsie dni a najma zenske...otvorene vacsinou tmavovlase (to mam rad). Rozmyslam ze by som tam utiekol na dlhsie....
S ciganmi (netvrdim ze vsetci su zli a rovnaki) mozech chodit ty :)
Mam56 tie tvoje hlasky si daj patentovat :D
Neviete mi poradiť ako spraviť búdku pre ratlíka? Myslím takú malú búdku pre psa. Spravil som mu takú malú búdku, myslel som si, že sa do nej zmestí, ale nezmestil. Ja ho tam skúšal nejako dostať, že možno kebyže išla hlava ako prvá a potom labky, tak by sa tam nejako vopchal. No, nič, nie som asi až taký majster... Dal som ju potom na strom, aby mali vtáčiky búdku, namiesto vtáčikov sa mi do nej nasťahoval jeden potkan a všetko poje, čo tým vtákom dám. Je normálne, aby v búdke pre vtákov býval potkan? Ja už neviem, či sa mi to sníva alebo či to je realita.
----------------------------------------
Ak si sa pokúsil spáchať samovraždu, tak by si mal okamžite ísť do psychiatrickej nemocnice, dobrovoľne.
Treba mať nejakých kamarátov, aby si nemal depresie. So ženou je to ešte horšie než s kamarátmi. Veľa chlapov aj tak uteká k partii, aby sa zabavili. So ženami asi takú zábavku nemajú. Neviem, resp. viem. Nájdi si kamarátov Rómov a uvidíš, že pri ich spôsobe života na depresie ani nepomyslíš. To je iná mentalita, iná kultúra, neriešia len peniaze, vzdelanie a kariéru, povinné manželstvo a podobne. Každý si žije tak ako chce, ako uzná za vhodné.
Šťastní môžeš byť len v kolektívne ľudí, nikdy nie sám. Ja nepoznám Róma, ktorý by mal depresie a pritom žijú na hranici chudoby, aspoň čo viem z počutia.
Blbost?
Kludne som mohol (chcel byt) niekde v takych par riadkoch ...pisal som prispevok pod inym menom...preto ma to napadlo..bol som tiez k tomu blizko len som nedokazal urobit ten "posledny krok".
super, ze ta takato blbost vie napadnut.. radsej keby si hladal niekde motivaciu a chut do zivota
Aj keby bol,zmeni sa tym nieco?