Ahojte zaútočili ste nejakym sposobom dokonca ich mam aj propadle a mam len 30 rokov..poradte
Cierne kruhy pod ocami
Simon, ja neviem písať alebo Ty nevieš čítať? Vráť sa k môjmu poslednému príspevku zo včerajška, máš tam napísaný čas kedy máš obličky posilňovať a čomu sa máš v tom čase vyhýbať!!!!!!
Kycera...no vylucil som.maalinovky...slane ako cupsi atd...samozrejme.sladkosti...ale sem tam.si dam asi raz.do tyzdna...ked mám vylucit tuky sol a cukry tak.co mam.jest? :-) a vodu pijem cistu Sem tam.s.citronom..co sa ryka buelkovin..tak rano sacharidy ako vlocky bezlaktozove.mleko banany..obed ryza meso kuravie atd...vecer..tvaroch zelenina ...
Myslim ze.to nie je len o bielkovinach..
Ja mám tmavé a opuchnuté kruhy pod očami odmalička. Hlavne keď spím v noci na bruchu, je to otras. Pôsobím nevyspato a unavene. S vekom je to horšie, ako koža ochabuje. Ináč mám peknú pleť, vrások minimálne a s obličkami nemám žiadne problémy. Takže to neriešim. Daj si vyšetriť obličky, uprav životosprávu, a ak to nepomôže, tak sa na to vykašli. Hlavne nech nemáš horšie problémy :)
Voda neperlivá z obchodu v plastovej fľaši nie je čistá voda. Na svoju váhu piješ málo, a aj to nevieš presne koľko vypiješ. Tvoj celkový príjem tekutín má byť 2,7l, do toho sa rátajú všetky tekutiny okrem mlieka a kávy a tiež treba pripočítať skonzumované ovocie a zeleninu. Ak sa potíš, príjem treba zvýšiť. Zdravo sa nestravuješ, príjmaš priveľa bielkovín. Teraz je obdobie vhodné na ich posilňovanie, tak si zaraď do svojho programu pitie čajov na obličky v čase od 17,00 - 19,00 a vylúč tuky, cukry, soľ, malinovky, chemikálie, kávu, alkohol, ostré, chlad, stresy. Stravu si uprav aj v ostatnom čase tak, aby Tvojím obličkám prospievala a vylúč všetko, čo im škodí, nájdeš na nete. Zharmonizovať ich môžeš aj akupunktúrou, akupresúrou, zapperom, Renolom,...Usporiadaj si svoje medziľudské vzťahy, aj tie vplývajú na kondíciu obličiek a pozor dávaj aj na prechladnutia.
Mam 30 ...vahu 90 a vysku 195..pijem normalne cistu s obchodu neperlivu..snazim sa jeat zdravo..a menej ssladke a menej solim
Pit vela vody neznamena, ze nemas problem s oblickami.
Vek, váha, ako sa stravuješ, cvičíš a akú vodu to piješ?
Asik tak dva litre....tak po vec ako to vyriesit? :-)
A koľko je to veľa vody a akej vody to piješ? Nie je žiadúce piť ani málo a ani veľa vody, kt. obličky zbytočne zaťažujú. Temné kruhy okolo očí signalizujú energetickú nerovnováhu obličiek, ich meridián je oslabený.
Ved pijemvela vody tak s oblickami by som mal mat ok