Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cierne kruhy pod ocami

zuzi74

Dievcata skuste pod oci jemne vklepkavat uhorkovy olej. Okrem toho, ze vyborne hydratuje ocne okolie, tak kruhy o cosi zblednu. Pouzivam ho uz dlhodobejsie rano aj vecer a kruhy su bledsie.

Severka

Stravujem sa zdravo, pijem dostatok tekutín. Nepijem alkohol, kofeín, sladké nápoje. Dávam si pozor na to čo jem. Cholesterol a cukor v krvi mám dobrý. A keď je slnko a hlavne v lete tak nosím tmavé klipy na okuliaroch a klobúk. I napriek tomu mám kruhy pod očami. Prečo?

Kýčera

Simon, tak dnes môžeš byť so sebou spokojný. Spravil si mi radosť, a to hneď dvakrát. Prvýkrát keď si to pochopil, druhý raz keď si poďakoval. Mám rada ľudí, kt. používajú zázračné slovíčka. Som rada, že som sa v Tebe nemýlila a rado sa stalo.

Kýčera

Simon, neboj, Kýčera je kľudná. Tie výkričníky tam boli preto, aby som získala Tvoju pozornosť a upriamila ju na to, čo si predtým prehliadol. Som rada, že si to pochopil, to ale neznamená, že v tom čase nemôžeš jesť, ale rozhodne nech to nie je niečo veľmi mastné - slanina, bôčik, klobása,... Ak by si mal aj problémy s močením, boleli Ťa kríže,...tak sa daj vyšetriť lekárovi.