Dobry vecer, mam 15 rokov a chcem vedet ako na baby ? Ked idem po ulici aj by som sa na nejaku usmial alebo tak., ale pride mi to trapne ze co ked niekoho ma. Co vy nato ? Dik za odpovede
ako na to
Joj, načo facebooka? :D Odchytiť a na vec, zaradiť tam aj blinker. Ja mám blinker úžasný až paralizujúci :D
Ako sa mam s dievcatom rozpravat cez facebook, dievca ktore sa mi paci ale byva daleko ?
Usmiať sa môžeš vždy :D Aj tak len tým, že budeš ako mesiačik na hnoji tak nepochodíš. A ako na baby, hm? Samé ukážu ti, čo chcú a každá je unikát a musíš ku nej pristupovať. Každé stretnutie s iným dievčaťom bude iné. Osobne mám najradšej také, čo sa chcú túliť hneď. To ma akosi berie :D
Vieš, bojíš sa toho, že ťa to dievča odmietne. No, o tom sa tu popísalo. Inak aj ja mám s tým problém. Skús nemyslieť v tom okamihu na to, čo si ona bude o tebe myslieť, to je moja rada
iečo podobné sa riešilo tu , aj ja som prispel: www.zdravie.sk
a niečo zaujímavé je aj tu.: www.zdravie.sk
Je to technika Mám právo, kt. som „vytvoril“ neviem, či by to pomohlo, ale aj áno. Ale v prvom rade sa nauč nehanbiť sa za seba, aký si. V tom je základ.
Je to inak určitý druh strachu, neistoty z toho, čo sa stane. Preto pri tom usmievaní len mysli na to, že to nejako dopadne, no nechcem to zas celé rozpisovať, tam sa to dozvieš - ako sa zbaviť strachu, možno ti to pomôže.
Ešte ti chcem pripomenúť, že ide aj o správne načasovanie toho, kedy sa usmeješ, treba sa to "naučiť" odhadnúť,. Inak ja osobne to vôbec neviem,nie som znalec a s babami nemám viac menej žiadne skúsenosti ako samotár :)
Ahoj.
Ak ma tot nieco spolocne s tym co som sa pytal tak dakujem za odpoved...
Do pizze, kvôli vám som zarobil prd makový. Tri eurá??? Neviete dať reklamu, aby na to do pizze aj cl??? Viete, že nemôžem verejne povedať pravdu. Ne.erte ma. Ja chcem zarábať milióny a nie nejaké šupáky.
Guten Morgen Grossmutter a už sa konečne spamätajte.
Publicum in the USA je iné než publicum u nás, aj inak školené.
A čo sa týka prekladu, nech vám to preloží Goo.le translator.
Idem spať.
Bon soir.
Som rád, že neboli výbuchy vo Francúzsku na Silvestra. Ja si len poviem svoje. Ak sa niečo stane Ali.ee......
Goo.le is a company for poor ones. Are you really so poor??? Uf, it is not normal. Make something with you becuase you will go down... Uf, not normal, not normal. Poor Goo.le, poor Goo.le. Uf, you are so poor, so poor, cannot imagine...???
Ten Goo.le a Adsen.e sa zbláznili??? Pri takej návštevnosti mi oni akože dajú 3 eurá za mesiac??? No, nechcem povedať, že ich je.em do ucha, nechám si ich tam, lebo robia dobré štatistiky a analýzy (ich programátori). Ale sú ako inak kompletní???:-))) Nič, v zlom, ja vás mám v paži, prečo by som vás mal o.ebať, vy chudáci??? Já mám kľučky zo zlata, ale ok, budem sa krotiť, musím byť normálny ako mi povedal môj psychiater:-)
Are you ok???:-)))))))
I did not know that Goo.le is so poor company - ha, ha, ha.
You are poor, so poor and down, un-imaginable...
F.ck you to your ea.s, poor ones.
Mám 37 rokov, ok, minulý rok som vás fakt nenávidel. Poskytol som vám veľa služieb grátiť, len tak. Potom sa mi ozval V., že stojí za mnou. Mám všetko, čo chcem, na čo si len spomeniem. Ale viete čo vám poviem. Netreba mi nič. Mne je chudoba a pokora bližšia než vaša pýcha a ponižovanie.
Čo je na tom ako zlé, že moja druhá žena robila akty??? Ja mám tento celý materiálny svet v zadnej časti tela, aby sme si rozumeli.
No, dobre, ale na inú nôtu. Tento rok Vás budem mať rád a keď nie, tak to budem predstierať, ale budem vás mať rád a to veľmi.
No, to som zvedavý ako sa mi revanžujete, nechcem sa smiať.
Budem vás mať rád a dám vám všetko. Uvidíte, odpadnete. Len ja som frajer, nikto iný, lebo moje hodnoty sú duchovného rázu.
Inak, pán pre.iér, stojím za vami, ospr. sa vopred za svoju prostoduchosť.
Ciao mia bella ragazza.