Ahojte. Mam fenku, je to krizenka, cca 15 kg, 4 roky. Je u priatela docasne na dedine vo voliere. Ideme si ju teraz zobrat natrvalo do bytu. Problem vsak je, ze mam novu pracu a cez den sa psikovi nemozem venovat. Chcem sa spyat, ci staci, ked s nou budem chodievat vonku rano 5.30 - 6.00 hod., poobede az 16.30 - 17.30 a okolo vecera na cca dve hodinky. Nebude mat kvoli dlhej pauze cez den zdravotne problemy? Pracujem mimo mesta a neda sa mi cez den dostat domov a vyvencit ju. Priatel detto. Pracujeme v jednej firme. Dakujem za nazory.
Vencenie fenky
Pises, ze je na dedine docasne. Zila predtym v byte? 12 hodin je dost dlha doba, aj ked to psik vydrzi. Moze mat vsak neskor zdravotne problemy, napr. s ladvinami. S tou toaletou pre psov je dobry napad, treba ju pomaly na to zvykat. Bolo by dobre, dostat tam nejako jej moc, aby ho citila a vedela, ze tam ma chodit. V zaciatkoch ju odmente niecim dobrym, ked sa tam vycika.
Nemal by to byt problém. S nasou ma 3 r chodievame na obed ca 12:00-12:30 a vecer okolo 19:00-19:30 a nemame s tym ziaden problém. Co by si edte mohla zohnat je wc pre psa pre istotu