Ako to chodí v kaderníctve?

Príspevok v téme: Ako to chodí v kaderníctve?
brunettka

Zdravim kočeny, som tmavovlasá bruneta a mám dosť bledú tvár a navyše odrastajúce sivé pramene vlasov.
Chcem ísť ku kaderníčke a vyskúšať blond melír kedže som bledá tak asi by mi šiel nie?
Ako to chodí u kaderníčky? Nikdy som nebola u žiadnej a neviem ako čo, prídem tam a čo si mám sadnúť kedy príde na mňa rad alebo čo mám robiť? A potom keď sa chcem len objednať tak mám jej hneď dopredu povedať že chcem prefarbiť na blond melír?
A aký je postup odfarbovania z hnedej na blond? Robí sa to naraz alebo postupne? Ako dlho to trvá? Môžu sa mi vlasy poškodiť?
A na koľko má to asi vyjde?
Ďakujem :)

rhea

no zalezi od salonu, ale v takych beznych do 30 ecok by to malo byt, spytaj sa, ked sa budes objednavat, to nie je hanba... melir sa nezmyva, ten je trvaly, cize len vyrasta...

brunettka

Tak ja by som chcela taký jemný blond melír nie peroxidový až biely. Mám bledú tvár a preto chcem skúsiť blond. Napr. ak by som mala tmavšiu opalenejšiu pleť tak to nechým tak lebo blond vlasy a tmavá pleť mi ide skôr ako cigánska kombinácia. Proste také ženy s tmavou pleťou na mňa tak pôsobia. Cigánky často tak vidím a nevyzerá to dobre. A koľko to asi tak stojí? Do 30 ečiek či viac? Ako dlho to vydrží? Zmýva sa ten melír umývaním vlasov ?

rhea

Ahoj, normalne si vyber kadernictvo a objednaj sa, ci uz osobne alebo telefonicky a ona sa ta automaticky opyta, co sa bude robit... alebo povies hned pri objednavani, ze sa chces objednat na blond melir... ja mam tmavsie blond vlasy a chodim na biely melir pravidelne, takze pri tmavych vlasoch neviem aky je postup, myslim, ze sa to urobi hned naraz, su vseliake pripravky, ktore posunu dlzku posobenia farby (olaplex napr.)... zalezi, ake studio si vyberies... ale podla tvojho opisu, by som asi prilis do bieleho meliru nesla, kedze mas tmave vlasy.. zalezi, aky odtein meliru chces, ak biely, tak to ti asi svedcat prilis nebude...