Ma sancu chora casto leziaca slobodna matka najst si vztah? Ale je pekna..

Príspevok v téme: Ma sancu chora casto leziaca slobodna matka najst si vztah? Ale je pekna..
Trixi 34

Co si o tom myslite? Dokazal by niekto byt pri mne aj ked lezim casto kvoli problrmom s chrbticou? Mam sancu ze nejaky muz bude pri mne? Alebo si mam zvykat na samotu ...jeden vztah som uz mala dlhy no vtedy som chora este nebola ...ked som ochorela nasiel si inu a aj dieta mi chce vziat cez sud ....ako vidim tak laska neexistuje kazdy si hlada zdravych partnerov vsetko je len o chemii ziadne pochopenie city ...velmi trpim vo vnutri stale milujem byvaleho preco mi to urobil mam chut to ukoncit .....niekedy ...

Mesačný princ

Trixi 34 - z lásky, krásy a ani z toho, že ťa bude ten človek držať holými rukami sa ani ty nepostavíš na nohy a ani tvoje dieťa nenaje. Hľadaj si peniaze, hľadaj si buď niekoho kto ich má, alebo kto ich dokáže zohnať. hľadaj si zdravého a vyrovnaného človeka a hlavne niekoho, kto sa o vás postará.

A áno, je to v tomto svete nemožné...to máš pravdu. Z pochopenia má človek akurát hlavu v smútku presne tak ako ty teraz. Ak má tvoj bývalý veľa peňazí na dobrých právnikov, tak ver, že môžeš mať dobré srdiečko a aj tak dieťa zveria jemu do starostlivosti.

Vitaj v realite

Trixi 34

Ahoj lolinka ano mas pravdu nie vsetci su taky len je velmi tazke takeho najst nikde sa neukazuju....ale ten priklad si uviedla krasny ..aspon necitim taku samotu a viem ze su aj dobry ludia ...moje dieta je pre mna najdolezitejsie mam uz zariadenu pravnicku ktora mi radi co robit...snazim sa zo vsetkych sil byt psychicky v pohode ale je to niekedy tazke ked vas nema kto podporit ..ale dakujem vam za prispevky dost st e mi pomohli uz len tym ze ste napisali ...mozno skusim aj nejake inzeraty uvidim casom ....a mesacny princ je velmi mala pravdepodobnost v dnesnej dobe ze zdravy muz si najde choru zenu este k tomu s dietatom ...pisala som si aj na pokeci s muzmi a ked prislo na to ze som leziaca a mam dieta hned to ukoncili takze asi tak nejak ....

adr1a

Pozri. Ja viem ze laska je v zivote dolezita. Ale ja byt tebou - tak chlapa nateraz neriesim ale sustredim sa na to, aby mi ex nezobral decko a dam sa fyzicky aj psychicky dokopy!
A ser na krasu. Pozri co mas z krasy ked sa vyskytol prvy vaznejsi problem a tvoj ex ta kopol do rici a opustil?? A este ti aj dieta chcie vziat (potom este len budes mat trable no nie s chrbticou ale psychikou). To u vas nebola laska. Ty si hladaj partnera aj ked obycajneho nie zrovna krasavca, ale dolezite je aby to bol dobry clovek, aby mal rozum srdce dusu charakter ai na spravnom mieste, a aby pri tebe stal v dobrom/zlom, stasti/nestasti, v zdravi ci v chorobe. Takze hladaj dobraka a nie krasavca lebo to skor dopadne ako s tvojim ex.
Daj sa dokopy zdravotne a navstiv pravnu socialnu poradnu, aby si vedela co mas robit aby sa ti zvysili sance aby ti dieta nemohol ex vziat! Toto = dieta a tvoje zdravie su prioritami. Chlap ci bude/nebude je druhorade. Najskor si daj dokopy zdravie rodinu zivot a potom hladaj vztah. Nic nevylucuje lasku ale urci si priority. Lebo budes robit vsetko naraz a nic poriadne a naplno.

A sakra co mate stale proti pokecu? :D aj ja som tam a hovorim, ze ked som tam ja tak len odpad a šuvix tam predsa nemoze iba byt :D ja som tam spoznala fajn ludi lebo odpad treba selektovat a predsa vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada :D a je jedno kde (je to aj vec stastia a co si sami k sebe pritiahneme). Ved toto je vsade tak. Tu na zdravi. V realnom zivote. A vsade. Je jedno kde-na akom mieste niekoho spoznate ale aky je ten dotycny konkretny clovek-a ci za nieco stoji a je hoden.

pohár

Ano presne ako pises, dnes uz sa nehladi na dusu cloveka a dobre srdce ale na vzhlad, peniaze, karierne postavenie a zdravie. Kazdy je zblbnuty medialnou sugesciou ze clovek ma byt krasny a bohaty. Musi splnat urcite telesne parametre inak je povazovany za nepodarok svojich rodicov. Staci ze mas nejaky zdrav. problem, ochorenie, si prilis vysoky, nizky, tucny, chudy, pehavy, s velkym ci tucnym placatym nosom, silnymi dioptiami, velkymi zubami atd. a uz nemas sancu aby ta ludia mali radi a pozeraju na teba cez prsty.
Takym ludom by bolo sa lepsie nenarodit alebo umriet.

Mesačný princ

Trixi 34 - ja spravím jeden pohyb a umriem. Veľa ľudí má problémy s chrbticou ale neznamená to ešte koniec sveta. No ty potrebuješ niekoho zdravého k sebe! Pretože niekto kto má podobné problémy, ako ty ti bude skôr na príťaž.

lolinka

Este ma napadol jeden priklad, tiez jeden kamarat mal priatelku, ktora ochorela na leukemiu. Stal pri nej, staral sa o nu, zaobstaral im byt, zarabal, aby sa mali dobre. Bol pri nej v dobrom i zlom. Vela si toho s nou preskakal, odpustil jej neveru. Boli spolu vela rokov, ona medzitym vyzdravela. Neskor ho opustila a odisla pracovat do Nemecka, co on velmi zle niesol. Sice si neskor zacal aj s inymi zenami, ale so ziadnou nevydrzal dlho, stale mal rad byvalu. Jej sa neskor choroba vratila a nakoniec jej podlahla, to uz ale neboli spolu, ona ho uz nechcela. A on za nou velmi smutil a stale si nie je schopny najst normalny vztah, hoci ovtedy ubehlo uz par rokov a odkedy ho opustila preslo uz viac nez 10 rokov.

lolinka

Chlapa si samozrejme mozes najst, hoci budes to mat o nieco tazsie. Ano, vela chlapov zuteka ked im partnerka vazne ochorie, ale nie vsetci su taki. Poznam chlapa, co zostal so svojou priatelkou, aj ked mala nador na mozgu a ich vztah nebol zrovna idylicky, ona na neho casto kricala. Ale jemu bolo luto ju opustit, mal ju rad a robil pre nu prve posledne. A napr. moj stryko zostal so svojou zenou, aj ked sa im narodilo postihnute dieta, co tiez nie kazdy chlap predycha. Dceru vychovali spolu, dnes ma uz 25 rokov a hoci je postihnuta, vychovali z nej sebavedomu zenu. Takze ano, partnera si samozrejme mozes najst, hoci to bude zlozitejsie. Neviem, ci je idealne hladat zrovna na pokeci, skus nejake zoznamky. Ja som uz citala inzerat, kde si zdravotne postihnuty muz hladal zenu - kludne tiez zdravotne postihnutu. Mozes si aj ty dat taky inzerat, kde hned napises ako na tom si a mas aspon istotu, ze sa ti neozvu taki, co hladaju len zenu zdravu a tvoj problem im nevadi.

Prezyvka2590

Ahoj ... tiez mam podobne problemy ako ty ... ak by si chcela mozme si pisat cez mail ... 25chalan25@seznam.cz

Trixi 34

Alebo aspon si pisat s podobnymi ludmi...kde su vsetci? Vsade hladam na pokeci no nikoho leziaceho som zatial nenasla ....som azda jedina ci co ....