Prsia

Uffff

Čo by som ja dala za to aby som mala menšie prsia ! :( Vážne... Ver mi, že nie je nič príjemné ak sa "páčiš" chalanovi len pre to ako vyzeráš. (Môj prípad - ani nevie aká som, len vidí ako vyzerám a preto mi chce byť nablízku). A mne to strašne vadí... keď ani nevie aká som... je to veľmi povrchné.

A ak ťa skutočne bude mať niekto rád tak mu bude jedno aké máš prsia. Veď ty by si sa tiež nerozišla s chalanom len preto že má akné alebo neviem čo.

Neviem koľko máš rokov... možno ti ešte narastú, možno nie. Ale vedz, že keď s tým budeš vnútorne spokojná, vysporiadaná a vyrovnaná, ani tvojmu chalanovi to vadiť nebude. Okoliu to bude vadiť len dovtedy, dokedy sa ty s tým nezmieriš.
To je môj názor.

matnl

no vidis mozno problem je v tom ze si vela sportovala .....kebyze priberies tak priberies i do prs no ja byt tebou tak sa tym netrapim ....baba s vysportovanou postavou s ciernymi vlaskami a modrymi ockami urcite aj dôvtipom a mudrostou si hravo najde chlapa ktory ju bude lubit s nedostatkami aj ked podla mna nijake nemas .....pamataj nikto nieje dokonaly ani tvoj buduci priatel a manzel ....snaz sa nenaletiet hlupakom ktory by ta mali na jednu noc,ale najdi si chlapa ktory ti nikdy neda najavo nedostatok lebo vie ze laska je o dovere,podpore,pomoci atd......

sanny2512

s postavou problem nemam vysportovana je lebo od prvej triedy zš sportujem vlasy mam cierne a modre oči :) chalan ta moze lubit ale ked uvidi daku z vätšiemi tak pojde za nou :(

matnl

netrap sa mne sa napríklad pacia mensie prsia a urcite sa najde viacej takých chlapov....
na druhej strane ti este mozu dorast ....vazne netrap sa ....ak ta chlap nelubi taku jak si tak si ta absolutne nezasluzi.....

Mesačný princ

No doba je taká, ak nemáš prsia, vyšportovanú postavu a odfarbené dlhé vlasy, tak ťa nikto chcieť nebude...

Ale na druhej strane ťa nebude chcieť ani nikto kto triezvo uvažuje ak nebudeš mať triezve názory a nebudeš sa páčiť sama sebe taká, aká si.

Tak si to premysli