Je možno aby som si niekoho dakedy našiel, ked trpím sociálnou fóbiou. Trápim sa nad tým den čo den a nikde nenapredujem. Ako ste na tom vy, ktorí máte tiež tento problem.
Ja zostanem asi navždy sam
Precitaj si kolko je tu teraz podobnych prispevkov v poslednom case na tuto temu a inspiruj sa radami prip.oslov niekoho kto ti je sympaticky a hlada to iste co ty. Ja som tu jednemu truhlikovi tolko radila a on stale dokola len ako sa to neda a moznosti zmenit to - sa vyhybal, nechcel zmenu (zrejme mu slo o to len to dostat zo seba von, postazovat sa, vykecat. Tak niekto to robi pri pive v bare a ini to robia tu na fore :D )
No, ja som prišiel na to, že keď nechceš zostať sám, tak si ho netreba toľko "naháňať". Vieš, potom budeš mať viac testosterónu a budeš mať viac sebavedomia. Daj si aj loka a v takej ---deadly combination--- ti každá žena padne k nohám ako tvoja otrokyňa. Uvidíš.
www.youtube.com
ahoj, ja napriklad nemam socialnu fobiu, ale trpim depresia, tazky stupen, i ked je to uz lepsie.
ja tiez nechapem, preco nikho nemam, nie ze by som nemohla, o napadnikov som nudzu nikdy nemala, problem je skor v tom, ze sa po par sklamaniach vo vztahu+mojou ,,zlozitou nazvime to povahou,, bojim niekomu otvorit, niekoho si blizsie pripustit k telu, niekedy som uz chora z otazok okolia, preco nikoho stale nemam ked som podla nich ,,mlada pekna rozumna,, sama neviem preco... bojim sa ze som si na tu samotu tak zvykla, ze uz sa ani nesnazim si niekoho do zivota vpustit, aj ked mi to kazdy den chyba coraz viac, a na druhej strane aj ked mam len 22, vidim, ze je to coraz tazsie si najst nejaku spriazenenu dusu, ktora neni tak povediac ,,vypatlana dnesnou dobou,,... muza ktory je muz, ktory ma nejake zasady, vie ako sa spravat k zene, je aspon trochu zodpovedny a neutecie odo mna pri prvom mojom tazsom obdobi, za ktore ja ani nemozem... ci som moc narocna?