Zlomené zuby

Príspevok v téme: Zlomené zuby
martinn16

Zdravím. Predvčerom sa mi stala nepríjemná vec. Nešťastne som spadol na bradu a odlomilo sa mi celkovo z 3 zuboch. Na ďalší deň som išiel k zubárke a ta mi to upravila niečim, ale nie je to dočasné. Životnosť je cca pol roka - jeden rok (stalo to 30 eur, som v Portugalsku pozn., ale čoskoro sa vraciam domov natrvalo). Chcem sa opýtať, či je možnosť to opraviť natrvalo ? Bez toho aby som mal nové zuby. Dalo by sa to niečom dotvoriť aby to bolo na dlhšiu dobu alebo natrvalo ? Koľko by sa to cenovo pohybovalo ? Prikladám fotky k prílohám.

Ďakujem za rady !!!

Mesačný princ

keďže sú to predné zuby, tak dorábky sa budú lámať vždy. Musíš zvážiť, či dáš radšej každý rok 30 až 50 euro za dorábku ak sa ti kúsok z nej odlomí, alebo dáš 800 - 900 eur za korunky, no s obrúsením všetkých troch zubov.

Ja som doma a tiež sa mi zlomilo z týchto predných, lebo sú to najnamáhanejšie zuby vôbec. Ale radšej si dám opraviť každý rok ako keby som si mal dať obrúsiť zdravé zuby. životnosť koruniek totiž nie je taká, ako tvojich vlastných zubov.