Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som baba a mam fuzy

lala5555

laser nikdy neznici 100% chlpkov, aj ked su tmave, vlastna skusenost + vekom stale dorastaju nove a nove...zhrnutie- vyhodene stovky stovky eur a to en na malej ploske nad hornou perou, ziadna horibilna poziadavka + tie chlpky sa nemozu inaksie odstarnovat pocas toho obdobia.....

-Viki-

Odfafbovala som si ich od zaciatku ale spravila sa mi alergicka reakcia teraz ked to skusam sa sa mi na tych miestach spravia vyrazky

lolinka

Tak detoxikacia organizmu ti urcite nepomoze od chlpov. To je bud nieco s hormonami, mali by ti urobit hormonalny profil. Alebo je to geneticke, tmavsie zeny zvyknu mat chlpy aj tam, kde nechcu. Mozes si ich skusit odfarbovat.

Gima

Moižno potrebuješ detoxikaciu. V lekarni sa popytaj. Ináč existuju taketo chlpate ženy a medicinsky sa to vola hiruizmus. Proste su chlpate ako muži. Ale strava je tiež pomocná.Acidofilne mlieko je fajn. www.detoxipan.sk

Moireal

Inak to nejde, trochu bolesti aj krvi musis vydrzat, ak sa chces sebe v zrkadle pacit a voskove pasiky su inak agresivnejsie nez pinzeta. Ten olej Jannine pozri na nete, funguje a skludnuje to okolie. Stoji par eur. Vzdy lepsie ak nemas na laser napriklad.