Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som baba a mam fuzy

mariona

Na Mudroňovej ul.v Bratislave je istá p.doktorka-dermatológ, ktorá robí odstraňovanie chľpkov elektrickou ihlou. Je to jediné čo zaberá.Je veľmi fajn a pracovala v ústave kozmetiky.Tiež je to na niekoľko ležaní ,ale k spokojnosti.Už toto nik nechce robiť len laserom a to stojí teda dosť.Takže elektrickú ihlu odporúčam.Veľa šťastia.

blueberry1706

Jedinym trvalym riesenim je laserova epilacia. Treba absolvovat 5-8 krat a chlpy by uz nemali nikdy narast. Odporucam ULK v Bratislave. Fuzy pod nosom treba urcite odstranit, dokazu na tvari vela pokazit.

Gima

Ja používam strojček na nohy BRAUN Silk epil. Holím si tym fuziky nad perou, pod bradou....atd. Je to bezbolestne, pri depilacii voskom som skoro dušu vypustila. Stál 16 eur.

lolinka

tak potom si ich trhaj pinzetou. Na zaciatku to bude boliet a moze aj krvacat, ale koza si na to po case zvykne a prestane to byt bolestive. a po par rokoch ti mozu niektore chlpy uplne prestat rast. alebo mozes pouzit aj depilacny krem Veet ak tam mas kozu moc citlivu. ale trhat pinzetou je to lepsie, vytrhnes to aj s korenom a nejaky cas to nerastie.